Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki nem szeret strandra járni? Ha igen miért? Kort is írjatok
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 18:32
1/11 anonim válasza:
IMÁDOK. mert a vízben, illetve vizesen nincs olyan meleg.
(nem kérek privit) 20l
2/11 anonim válasza:
Nem szeretek, mert oda járnak a brazilok, kiáztatni a s.ggüket.. Undorító.
3/11 anonim válasza:
A strandra járás még oké lenne.Én a furdoruhakkal vgyok rosszban.>< Kövér vagyok,ezért utálom,ha mások furdoruhaban látnak.
4/11 anonim válasza:
Sok az ember, sok a kiabáló kisgyerek, ki tudja hányan csináltak bele a vízbe, süt a nap, stb.
6/11 anonim válasza:
nem vagyok oda érte
a tenger tetszik, azt szeretem
de a strand zsúfolt, sokszor koszos és valahogy nem jön be
17/l
7/11 anonim válasza:
Gyűlölöm a strandot. Tinip*csák gyűjtőhelye, oda járnak villogtatni magukat. Mellesleg meleg van...Télen jobb lenne. 15.
8/11 anonim válasza:
nagyon ritkán megyek strandra akkor is csak azért mert nincs más ötlet.. de legtöbbször csak napozok:) 15/l
jaa és az okok azok mint az elöző válaszolóknál:s
9/11 anonim válasza:
Én nem szeretek. Instant hasmenés. :D
21
10/11 anonim válasza:
nem annyira szeretek. Zavarja a bőrömet a klóros víz, túl sok a paraszt és nem szeretem, ha egy darab húsként végig méricskélnek, fütyülgetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!