Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Írjak rá megint?

Írjak rá megint?

Figyelt kérdés
Nos az ahelyzet hogy tavaly egy sulis csajjal ugyahogy jóba lettünk...beszélgettünk suliba ilyenek..facen is rendszeresen..aztán azóta semmi..és vmikor régebben ráírtam h mi újság hogyvan?kérdeztem miért ideges stb..és nem jött válasz a mai napig..lehet elaludt vagy olyan zaklatott volt..nemtudom..írjak rá megint?milyen szöveggel ?

2013. aug. 16. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos elege lett a határozatlanságodból.
2013. aug. 16. 19:45
 2/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem...
2013. aug. 16. 19:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha több hét is eltelt, akkor már nem csak elfelejtett válaszolni, hanem azt is jelenti nem érdekled.
2013. aug. 16. 19:49
 4/12 A kérdező kommentje:
akkor nagyon ideges volt tudom...ez nem vall rá hogy ne válaszolna...
2013. aug. 16. 19:51
 5/12 anonim ***** válasza:

szerintem írj rá. Mit veszídhetsz, ha dobsz neki egy mondatot... legfejjebb nem válaszol, ennyi.

ha meg nem írsz rá, nem lesz semmi.

én az elsőt választanám ;)

2013. aug. 16. 22:02
 6/12 A kérdező kommentje:
igen..mondom ő nem ilyen..legalábbis így gond9olom..
2013. aug. 16. 22:13
 7/12 anonim válasza:

A, Hívd a rendőrséget!

B, Írj rá mit veszítesz?

C, Végső el keseredettségedbe írj regényt!

Én a C, t választanám mert mindig igy van a könyvekbe, hogy először olyan dolgokat kezd el csinálni valaki amiket nem szokott a végén pedig egy sötét titok derül ki róla, és valaki meghal.

De hát ez az én választásom lenne a hatalmas fantáziámmal...

Amúgy látszik a soraidból hogy mennyire aggódsz érte, talán nem ártana személyesen felkeresned.

2013. aug. 26. 15:20
 8/12 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod..nem tudom miv an vele..és hiányzik már..majd jövő héten suliba
2013. aug. 26. 16:42
 9/12 anonim válasza:

jó választás! és bár fogalmam sincs ki vagy szurkolok neked hogy minden rendben menjen!

Üdv.: (?) Felelet választós commentelő!

2013. aug. 30. 15:16
 10/12 A kérdező kommentje:
beszéltünk már..és pont úgy van ahogy gondoltam..szóval éreztem h valami gond van vele..
2013. aug. 30. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!