Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak megint én rá?
Figyelt kérdés
van egy srác akit ismerek már régebb óta de még nem beszéltünk. tegnap írtam neki, jót beszélgettünk de még ma nem írt. várjam meg hogy megint írjon vagy írjak neki én? 17/L2012. dec. 3. 19:25
2/6 anonim válasza:
Töltsd fel a telóját, ha akkor sem válaszol, hagyd a p*csába!
3/6 anonim válasza:
attól függ, hogy alfahím/népszerű helyes típus-e vagy szerény, csöndes
alfahímre/népszerű helyesre ne írj rá, mert csak hizlalod a máját, hogy "na ez is hogy teper értem"
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem volt ideje arra, hogy írjon. Nem kell állandóan a másik ember nyakán lógni, akkor egy idő után elvész az érdekesség varázsa. Másrészt ha meg érdekled, akkor egy idő után úgyis fog írni neked, ha meg nem ír, akkor valószínűleg nem kíváncsi rád. Írhatsz neki, de az a lényeg, hogy ne folyton te írj.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)
2012. dec. 3. 20:09
6/6 anonim válasza:
Ez még pl. nekem nem jelent semmi sokat, csak hmm... fura, de ennyit... aztán most meg még max holnap ráírsz már veszi szerintem a lapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!