Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nekem ettől az oldaltól nőtt...

Nekem ettől az oldaltól nőtt az önbizalmam. Nektek? Eddig nem is gondoltam magam szépnek de akikkel elkezdtem beszélgetni mindenki mondta hogy szép vagyok. Jobban kinyíltam a való életben is. Valakinek hasonlóak?

Figyelt kérdés
L18

2013. aug. 15. 14:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nő létedre eljátszod az önbizalomhiányos hattyú halálát, akkor szánalmasan kinyalják az a feneked, viszont, ha valakinek a válaszaiból lejön, hogy van önbizalma, és nem szorul az ő megerősítésükre, azt pedig próbálják eltaposni. :)

Tisztelet a kivétel(ek)nek!

2013. aug. 15. 15:10
 22/24 anonim ***** válasza:

Igen, mert ti lányok, nm hiszitek el, de ahhoz, hogy ne találj olyan fiút, 10ből legalább 2őt, akinek bejönnél első látásra, nagyon nagyon átlagon alulinak kell lenned.

Minimum kövernék, de nagyon. Amelyik csaj nem kövér, az már szép, csak nem mindenkinek. De biztos sokaknak igen! Tehát, igazából nem itt lehet önbizalmat szerezni, itt csak a realitással találkozhatsz, csak itt elhiszed, amit mondanak, mert nincs érdekében hazudni az ismeretlennek. Élőben nem halljátok meg, ha bókolnak a fiúk, mert éppen másra figyelsz... Nem arra, aki viszont rád figyel!

2013. aug. 15. 15:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem változott. a való életben is azt kaptam, hogy olyan ronda vagyok, hogy sosem lesz csajom, az oldalon is.
2013. aug. 15. 16:22
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem meg inkább elmegy az önbizalmam. Úgy érezem, nem felelek meg az elvárásoknak. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek tetszek, azt meg pláne nem, hogy esetleg szexuálisan is vonzódjon hozzám.
2013. aug. 15. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!