Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Piszkál vagy csak sexet akar?

Piszkál vagy csak sexet akar?

Figyelt kérdés

Van egy fiú a suliban, aki avval hívta fel magára a figyelmét nálam, hogy amikor látta, hogy meglátom akkor,

a nyalás jelét mutogatta, meg a tökét fogdosta, meg mutogatott a nemi szervére,puszikot küld meg stb..

bejelölt fbn, s ott mindjárt azt írogatta, hogy szerelmes belém (persze nem igaz), én visszautasítottam és akkor meg elküldött a fenébe(nem szépszóval)

ez így ment, de időnként újra és újra bejelöl írogat, volt hogy 4x bejelölt mert 4x töröltem az ismerősnek jelölést, de már mostanában normálisabb volt, odajött hozzám és randit kért,de nem ért az 1000.ik visszautasításból sem

nem látnám, hogy más lánnyal ezt csinálná, de akkor nem értem, hogy miert

POENKODIK VELEM??? ebben mi a vicces? miért frajerkodik?

Es mire számíthatok még?? Félek a sulitól! :/

2013. aug. 15. 00:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

tiltsd le, akkor neten békén hagy

ha nem reagálsz rá, megunja majd

2013. aug. 15. 00:54
 2/10 anonim válasza:
ne járj iskolába, de kérdés! hány éves vagy?
2013. aug. 15. 00:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Letiltottam már véglegesen, eddig sem figyeltem rá, mégsem hagyott békén :S, 17 vagyok.
2013. aug. 15. 00:57
 4/10 ájszíjú ***** válasza:
hova jársz te h augban suli van?
2013. aug. 15. 01:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Nincs suli, de félek mert mindjárt itt van a szeptember...
2013. aug. 15. 01:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Egy idióta gyökér. Van bátyád, vagy közeli haverod?

Elmondhatod neki, hogy ha nem hagyja abba a suttyó viselkedését, akkor a te szavaid helyett egy pofánverésből okulhat legközelebb.

2013. aug. 15. 01:09
 7/10 anonim válasza:
tényleg a pofánverés segítene :D de azt hittem fiatalabb vagy.
2013. aug. 15. 01:17
 8/10 anonim válasza:
helyedbe lecsapnám a fejét,de az ilyen kis töketlen gyereket nagyon egyszerüen megtudod oldani. Facebookon terjeszd el,hogy mutogatta neked a farkát és nevetségesen pici . Ha ezt elterjeszted egy életre õ lesz a suliba a kicsi a farku szánalmas magamutogatò:)
2013. aug. 15. 01:44
 9/10 anonim válasza:
Mond meg neki,próbáld meg a haverjai vagy sok ember előtt megalázni,kiabálj vele és hord le mindennek,hátha el szégyenli magát. Tényleg nincs valami nagyobb darab haverod aki leállíthatná? Amúgy csak sexelni akar,semmi más.t
2013. aug. 15. 23:14
 10/10 anonim válasza:
Egyet értek a 8-asal. Ezt meg csinálod utána biztos meg gondolja hogy ki kezdjen veled még 1x.
2013. aug. 15. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!