Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tini lányok, ha annyira...

Tini lányok, ha annyira utáljátok az alacsony, nyomi fiúkat, akkor miért van az, hogy velem már tőlem magasabb és nagyobb súlyú lány is örömmel smárolt?

Figyelt kérdés
Sőt van, hogy magas, modellalkatú lányok néznek buszon meg olyan jó csajok, kis cukik, formásak szemeztek már velem, hogy csak néztem. Itt is mindenki azt írja, hogy az alacsony, sovány fiúk nem kellenének neki, akkor én kint miért mást tapasztalom? Sőt ma is láttam olyan fiút, hogy a csaj nagyobb volt tőle, mégis csókolóztak meg imádták egymást.
2013. aug. 14. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lépj is, senkinek sem fogsz hiányozni!

U.i.: Azért reagálunk így, mert már unalmas napi 20x olvasni ugyanazokat a kérdéseket.

2013. aug. 15. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:

ki mondott ilyet vannak olyan lányok akiknek ez jön be amúgy nyugi nem foglak én is fikázni csak mert magabiztos vagy jó az lehet ez is vonzza a lányokat köréd egyéb ként annyi lány van és mindnek különböző "ízlése" van :)

16/L

2013. dec. 28. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!