Hogy szerezzek meg egy buszsofőrt? HOLNAPRa. FONTOs
Figyelt kérdés
Sztorit nem írom le mert hosszú.Szoktunk beszélgetni.
Csak ötleteket adjatok hogy jelezzek neki hogy tetszik nekem? Valami nem túl nyomulòs flört? Hogy hívjam el randira? Ha kérdezi h mért akarom elhívni mit mondjak? Csak ötleteket minél többet.
2013. aug. 14. 23:06
11/38 anonim válasza:
ki van írva, hogy "NE ZAVARJA A VEZETŐT A KONCENTRÁLÁSBAN!", vagy valami ilyesmi, szóval a helyedben nem kockáztatnék. :S
De egyébként ha nagyon ráérsz, akkor menj el vele a végállomásig. A többi onnantól már adott.
12/38 anonim válasza:
te szerencsétlen menj oda hozzá és mond meg neki hogy kúrnál vele majd rántsd el a korményt
13/38 Didiiayer válasza:
Mikor elolvastam a kérdést azt hittem el akarsz egyet rabolni.
Hát nem tudom mennyire ismered, de pl. megkérdezed van-e valakije, ha nincs akkor esetleg mit szólna ha elmennétek valamikor meginni valamit.
14/38 anonim válasza:
Szállj fel,és kiálltsd el magad :"Jegyeket,bérleteket!!!" :)
15/38 anonim válasza:
"Kérem,lenne szíves megbuszni?"
16/38 A kérdező kommentje:
12 én nem kúrni akarok vele,hanem komoly kapcsolatot, 13as nincs senkije
2013. aug. 14. 23:19
17/38 anonim válasza:
Jézusom, akkor hívd el egy kávéra vagy mitudomén, nehéz eset vagy
18/38 A kérdező kommentje:
Még valami más?? Nagyon tetszik nekem nagyon bátortalan vagyok ilyen téren ami nem túl feltűnő??
2013. aug. 14. 23:27
19/38 anonim válasza:
Beszélgess vele továbbra is, esetleg keresd meg fbn, vess fel személyesebb témákat, mondd neki hogy bírod az egyenruhát... csak leesik neki :D
20/38 anonim válasza:
közben ne tartsunk esetleg rádiókapcsolatot? Szedd össze magad és légy természetes meg mondjuk egy csinos ruha nem árt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!