Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gyakran belefutok abba hogy...

Gyakran belefutok abba hogy ha egy növel beszélek fb-n akkor bizonyos mondatok vagy szavak után több pontot tesznek, csak azt nem tudom hogy ezzel mit akar kifejezni az író?

Figyelt kérdés

annyi nekem is tiszta hogy valami mögöttes tartalommal bír de mivel? pl.: jó... rendben..

a témában csak ezt találtam: [link]

2013. aug. 14. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én akkor használom ezt amikor már másodjára kell valamit leírom mert nem érti az illető a dolgot és kicsit már ideges vagyok.
2013. aug. 14. 22:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Túl sokat képzelsz a nőkbe..
2013. aug. 14. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
az xD az röhögést jelent,és nagy D
2013. aug. 14. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:
...
2013. aug. 14. 22:29
 15/18 A kérdező kommentje:
valami olyasmi hogy nem gondolja komolyan viccnek szánja ne vedd komolyan , de vannak az egoista gyökerek akik szerintem saját önön maguknak írják inkább minthogyha téged akarnának megsérteni azzal hogy nagyon kiröhög " nee xdddddddddddddd", de szerintem ez a kisebb rész.
2013. aug. 14. 22:30
 16/18 A kérdező kommentje:

Túl sokat képzelsz a nőkbe..

ez de igaz :D

2013. aug. 14. 22:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Èn akkor szoktam ha mondjuk nem azt a választ kapom amit vártam, vagy rossz a kedvem, vagy unom a beszélgetést mert csak én kérdezek meg ilyenek és ezzel próbálom meg felhivni a figyelmet :) 15/L
2013. aug. 14. 23:14
 18/18 anonim ***** válasza:
A "..."-ot én akkor írom, ha még mondanék a dologhoz valamit, de hosszú lenne leírni, vagy nem érdekes.
2013. aug. 15. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!