Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar mindenki egy bizonyos képpen kinézni? Így mindenki egyformává válik
Azt vettem észre, hogy minden csaj arra törekszik, hogy egy ideálként, sablonként nézzen ki, tehát nagy mell, kihívó öltözködés, kirakja mindenét, magassarkú, vasalt haj, smink, kihúzza a szemét,Fiúknál pedig izmos test, felnyírt haj, csillogó fülbevaló, testhez tapadó ruha.
Ennek most komolyan mi értelme?Ha így haladunk mindenki tök ugyanúgy fog kinézni, lesz 1 fajta nő meg egy fajta férfi és mindenki egyforma lesz, mint a droidok.Miért nem lesz mindenki saját maga?Nem valami elb*szott klón.
Engem is zavar az ilyesmi...en is halaod a divattal,apolom magamat,de megse vagyok senki klonja. Onmagam vagyok. Az oltozkedesem, a hajam ,a szemem...mindenem. Magamtol szarmazik. Nem attol,h ezt igy lattam vagy azt es most enis olyan akarok lenni. Amugy,a fiuknal meg egyaltalan nem birom,h jaajj ilyen,meg olyan izmos akarok lenni. Aztan nem minden csajnak az izompacsirtak az idealjai.
Na,szoval ennyi. Nagyon egyet ertek veled kedves kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!