Mi baj van velem?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok és alig vannak barátaim És barátnőm sincsen 6. óta :( én úgy érzem barátnő nélkül egy senki vagyok. :S Próbálok adni a külsőmre is de a "barátaim" (ők állnak hozzám az osztályban a legközelebb) mindig azt mondják ,hogy hogy nézel ki mikor többen vannak. Aztán mikor csak ketten vagyunk és beszélgetünk azt mondja csak hülyéskedik mert hogy jól nézek ki én most ezt nem értem :( Heti 5x Edzek Kicboxolok, Futok. Azt mondják ,tökre izmos vagyok meg ilyenek most nem értem akkor miért kell olyanokkal piszkálni hogy ronda vagyok meg ilyenek önbizalmamat is megingatják ezzel ha volt egyátalán :S Barátnőt meg nem tudok szerezni mivel hozzájuk szinte szólni sem merek :( Szerintetek mit kéne csinálnom ?:S2013. aug. 14. 21:07
1/5 anonim válasza:
A srácok már csak ilyenek, szívóznak, ne vedd magadra.:) Szólj vissza valamit ilyenkor, nem komolyan gondolják. Jó fej srác lehetsz, nem kell izgulnod, a csajok meg nem esznek meg.
Csak kacagj a világra, gyermekem, kacagj!
2/5 anonim válasza:
Legyél b**i aztán nem kell barátnő
3/5 Didiiayer válasza:
Legyen több önbizalmad és hidd el, hogy te így vagy jó ahogy vagy. A lányoktól meg nem kell félni szerintem ha megszólítanál egyet nem harapná le a fejed :)
4/5 anonim válasza:
Alapból ne úgy állj hozzá, hogy a barátnőt szerezni kell. :P
5/5 anonim válasza:
Ne akarj barátnőt- akkor tuti találni fogsz valakit akit a barátnődnek akarsz.
Ja, és ne érdekeljen a többi ember véleménye. Legyél ápolt, és büszke rá, hogy sokat sportolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!