Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Velem van a baj?

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Egy buliban egy lányt megismertem, de úgy, hogy előtte a haverom beszélt rólam neki, ami tetszett a lánynak. Én nekem először eszembe se volt, hogy odamenjek hozzá, csak később a haver mondta, hogy ennek a csajnak bejövök. El kezdtem a lánnyal beszélgetni és úgy tűnt bejövök neki. Amikor megkérdeztem tőle, de csak véleményt akartam (mivel nekem ő lenne az első komolyabb lány "barátom"), hogy járna e velem, de ha nem miért. Csak annyit mondott, hogy nem, de nagyon jó barátok lehetnénk.

Na most az a baj, hogy a lánynak elfelejtettem megkérdezni a nevét és nem tudom őt neten felkeresni. Aztán kerestem egy pár ismerőst, akik még ott voltak és nézegettem az ismerőseiket Facebookon. Nem vagyok biztos benne, hogy ő az, de lehet, hogy megtaláltam. A lány ismerőse a haveromnak, aki nélkül nem is beszélhettem volna a lánnyal. Mivel én ilyen nagyon problémás ember vagyok, de az jutott eszembe, hogy a haverom és a lány összebeszéltek, hogy ez azért legyen így, hogy legyen egy jó estém. A lánynak bókoltam, felkértem táncolni, úgy nézett ki, tetszik neki.

Na most nekem ilyenek jutottak az eszembe és nagyon rosszul érzem magam, hogy lehet nem is jöttem be neki, csak meg volt rendezve az egész. Mi a ti véleményetek?

2013. aug. 13. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem nem volt megbeszélve.
2013. aug. 13. 23:30
 2/5 anonim válasza:
Szerintem nem veled van a baj :) Bár az számomra kicsit furcsa, hogy nem kérdezted meg a nevét. A megrendezésről meg annyit, hogy szerintem akkor az nem ilyen lett volna, de csak szerintem.
2013. aug. 13. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy megbeszélték volna, emiatt ne érezd rosszul magad :)
2013. aug. 13. 23:36
 4/5 A kérdező kommentje:

2. válaszoló:

Valójában megkérdeztem többször tőle, csak a zene miatt nem hallottam. De akkor, hogy kellett volna kinézzen, ha megrendezett?

2013. aug. 13. 23:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem megrendezett csak első találkozáskor ha ilyet kérdel egy lánytol az lehet picit megilyeszti. Haladj fokozatosan. Elg lett vola a nevét megkérdezni beszélgetni, majd ha vége a bulinak esetleg elkisérni, vagy megkérdezni hogy lenne e kedve legközelebb találkozni stb.
2013. aug. 14. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!