Vannak itt tényleg jóképű pasik?
Figyelt kérdés
Nem azokra gondolok,akik azt hiszik magukról,hogy jóképűek (és közben nem), hanem azokra,akik tényleg olyanok.:D
L
2013. aug. 14. 16:41
11/20 anonim válasza:
Én azt hiszem magamról, hogy tényleg így van-e azt meg mindenki maga eldönti :D
13/20 anonim válasza:
Mindenkinek más az ízlése.
Én már láttam többet is, aki szerintem jól nézett ki.
14/20 anonim válasza:
Nekem egyszer egy hajléktalan mondta, hogy jóképű srác vagyok. Kinek higgyek ha nem annak, aki naponta rengeteg arcot lát?
16/20 anonim válasza:
Honnan tudjam, hogy valóban az vagyok-e, ha még sosem mondta senki, sem ezt, sem pedig az ellenkezőjét rám?
17/20 anonim válasza:
Hány éves vagy vagyis milyen korosztály érdekel? :) mert én helyesnek nem tartom magam arcilag nem lettem egy álom , viszont helyette csináltam a testemre fektettem hangsúlyt és így úgy érzem nem vagyok egy átlagos pasas :) de egy hose armando se :D
18/20 anonim válasza:
Hány éves vagy vagyis milyen korosztály érdekel? :) mert én helyesnek nem tartom magam arcilag nem lettem egy álom , viszont helyette a testemre fektettem hangsúlyt és így úgy érzem nem vagyok egy átlagos pasas :) de egy hose armando se :D
19/20 anonim válasza:
én TÉNYLEG az vagyok. Olyan szép vagyok!
f19
20/20 anonim válasza:
Engem eddig minden jóképű pasi átvert, így én már inkább csúnyát keresnék XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!