Hogy kérdezzek rá burkoltan, hogy ő most komoly kapcsolatra vágyik-e?
Figyelt kérdés
Nemrég megismertem egy srácot,nagyon bejön nekem. Azóta facebookon beszélgetünk. Talán egyértelmű,hogy bejövök neki,külsőleg. De mivel sok csaj oda van érte,ezért nagy a "harc".:D JÓl elbeszélgetünk,és találkozni is hívott,de még nem került sor rá. Én úgy érzem,kezdek beleszeretni,de én csak komoly kapcsolatba mennék bele,és mielőtt beleélem magam,ki szeretném deríteni valahogy,h ő is komoly kapcsolatra vágyik-e. A beszélgetéseinkből ítélve azt mondanám,hogy igen,de nem tudom... Valahogy burkoltan hogy tudnék rákérdezni? Nem akarom nyíltan,mert egyelőre az sem biztos,h akar tőlem bármit is.:D
19/L
2013. aug. 14. 00:12
1/1 anonim válasza:
Ha beszélgetés közben ki tudod szépen kanyarintani, akkor meg tudod kérdezni konkrétan is, általánosítva, nem rád vonatkozóan. Én így szoktam, várok, és figyelek a kívánkozó alkalomra. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!