Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdjek el felé közeled...

Hogyan kezdjek el felé közeledni, hogy ne vegye tolakodásnak?

Figyelt kérdés

Nyári melón vagyok, ahol van egy srác, akinek minden jel szerint tetszem. Viszont olyan szinten bátortalan, hogy hozzám se mer szólni szegény.

18/L

2013. aug. 13. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha bátortalan nem fog semmit tolakodásnak venni. ;)
2013. aug. 13. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Először is gondolkozz el azon, hogy neked milyen srác kell. Ha férfiasat akarsz, akkor nem biztos, hogy ez a fiú jó választás, bár ki tudja, lehet, hogy csak a "kezdőlökést" kell megadni neki. A lényeg az, hogy ne légy túl "durva", azaz pl. ne villants cicit, ne akard ráerőltetni magad, attól megijedhet. Légy többet a közelében, mosolyogj rá, szemezz vele, mert lehet, hogy azt hiszi, hogy nem lenne nálad esélye. De szerintem még az is belefér, ha egyszer odamész hozzá beszélgetni, a többit meg majd meglátjátok.
2013. aug. 13. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
pontosan hogy ők inkább tolakodásnak vennék mint bátrabb társaik
2013. aug. 13. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
És adtál rá neki alkalmat,hogy odamenjen hozzád? Mert nyilván ha társaságban vagy,nem fog odamenni. :) Viszont ha pl. egyedül vagy,esetleg még mosolyogsz is rá,akkor elég valószínű,hogy oda fog menni. :)(én is ilyen srác vagyok,aki kb. csak így mer odamenni egy csajhoz.)
2013. aug. 13. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam...kicsit vagyok is. Anno volt egy lány, aki elkezdte keresni a társaságom. Kicsit megijedtem az elején, de aztán úgy beleestem ahogy kell. De addigra már nem érdekeltem azt hiszem. Beszélgess vele, nincs veszteni valód.
2013. aug. 14. 03:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, valami majd csak lesz.
2013. aug. 15. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!