Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lehet az oka, hogy tipikus,...

Mi lehet az oka, hogy tipikus, ronda, nyomi, alacsony fiúként már több lánnyal is smároltam, pedig a legtöbb lány undorodik tőlem meg azt mondják rám sokszor ilyen páwa fiúk is meg a jó csajok is, hogy ronda vagyok és sosem lehet nőm?

Figyelt kérdés
Ennek ellenére már 5 lánnyal smároltam, eggyel pettingeltem és szex is meg lett volna, ha nem alakulnak úgy a dolgok, hogy egy ideig nem találkozunk... Amúgy én is rondának tartom magam, de észrevettem, hogy néha nagy ritkán eégsz szép cuki csajok néznek meg, úgy, mintha nekik én nem lennék ronda, meg az, hogy smároltak velem lányok és egyátalán nem ellenkeztek is szerintem csak mást mutat, nem azt, hogy minden lány rondának tart vagy tévednék?

2013. aug. 13. 20:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

önbizalomhiány? kizárt hiszen azt írtad hogy :

"néha nagy ritkán eégsz szép cuki csajok néznek meg, úgy, mintha nekik én nem lennék ronda"

egy igazi önbizalomhiányos ilyenre szerintem nem is gondolna

szerintem simán van egy kis nöbizalmad ami egyész egyszerűen imponál az ellenkező nemnek

2013. aug. 14. 07:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Nincs semmi önbizalmam, rondának tartom magam, ahogy a lányok is, de a talin persze eljátszom, hogy alfahím vagyok meg hogy elégedett vagyok magammal.
2013. aug. 14. 22:48
 13/18 anonim ***** válasza:

Emeletes nyomorék lehetsz akkor. :D

Találkoztam már hasonlóval.

2013. aug. 14. 22:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha ronda lennél magasról lesz..nának a csajok! Vagyis nem vagy ronda! Az önbizalomhoz ennek semmi köze! Lehet önbizalmad, ha ronda vagy nem ér semmit se! Max hülyére röhögik rajtad a csajok. Nézd azt a szerencsétlen kis köcsögöt, hogy játsza az eszét a szerencsétlen! És ezt nem sértésnek szántam!
2013. aug. 15. 08:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Hülyére röhögik magukat rajtad a csajok!
2013. aug. 15. 08:31
 16/18 anonim válasza:
Nem az a lényeg,hogy hány lány volt meg,hanem,hogy milyen lányok voltak!:D
2013. aug. 19. 13:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Te nem vagy Ronda.. ÉN 17 éves fiú vagyok és ronda. Soha az életemben nem volt még barátnőm és erre lehetőségem sem adódott még az életemben.. Akkor te hogy lehetsz Ronda ha már öt lánnyal is voltál?.. Rólam az elmondható hogy rémes vagyok mivel hogy még csak egy randit nem sikerült összehoznom az eltelt 7-év alatt..
2013. aug. 21. 16:50
 18/18 A kérdező kommentje:
17-es, nálam is az van, hogy jó, ha évi egy csaj összejön, a többség képemet meglátja és tilt vagy azd mondja, te ronda vagy bocsi vagy még bocsnánatot sem kér csak többé nem ír, pedig olvasta, amit írtam. Az a kevés, akinek bejöttem csak azért van, mert kitartóan és folyamatosan próbálkozom, pedig fáj meg minden, hogy sokan csúnyának tartanak, de muszáj próbálkozni, másképp nem megy és sosem a fullos ciccababákra hajtok, azoknál nem lenne esélyem, inkább az átlagos vagy csúnya lányoknál próbálkozom. De például pár hete épp egy kövér csaj nevezeett rondának, szóval még ez sem garancia ám a sikerre.
2013. aug. 21. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!