Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha fiatal lányok a z állati,...

Ha fiatal lányok a z állati, ősi ösztöneikből fogva utálják és nem képesek vonzódni az alacson, pici tömegű fiúkhoz, akkor miért is csodálkozott egy-kté lány, hogy szerinte helyes fiúként mg nem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Nem is egy lány írta már, hogy nem hiszi el, hogy em vol tmég barátnőm, mert nagyon helyes vagyok. Az a baj, hogy a való élet nem azt igazolja, hogy helyes lennék, ugyanis nem egy lány csúfolt már ki, példáuul olyat mondtak, hogy ronda nyomi vagyok meg fúj, ha hozzám kéne érnie rosszul lenne. Gyakran volt olyan is,hogy sétáltam a suliban és meglátott két csaj és elkezdtek csak úgy nevetgélni meg volt, hogy lány hátrafordult utánam a folyosón és nézett.

2013. aug. 11. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem szoktam ilyet mondani, de remélem, hogy neked még a sírod is elhagyatott lesz...
2013. aug. 11. 23:24
 2/10 anonim ***** válasza:
akkor miért nem verted szájon őket? állj már ki magadért, elvégre férfi vagy nem?
2013. aug. 11. 23:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Te észnél vagy, te sem bántanál csajt, ekkora hülyeséget írni. -.-
2013. aug. 11. 23:28
 4/10 k4lm0p1r1n ***** válasza:

az egyéniség is elég nagy szerepet játszhat a közéleti megítélésedben, pl ha kis visszahúzódó vagy meg nyámnyila, ne csodálkozz rajta, ha téged szivat mindenki és rajtad röhögnek.

abból ítélve hogy "nem is egy lány ÍRTA" arra gondolok hogy ezek a lányok vagy nem ismernek még, vagy neten keresztül értelmesebb az egyéniséged, felszabadult, legyél "menőbb" bassz oda ha kell szólj be ha kell, bizonyítsd hogy férfi vagy.

2013. aug. 11. 23:29
 5/10 A kérdező kommentje:
1-es neked meg mi bajod van, ez így van, még kutatások is igazolták, de nekem elég, ahogy bántatok velem bulikban is, volt hogy lány ellköött meg azt mondta, hogy megver, ha nem megyek el, na ugye, hogy a külsőa lényeg nektek csajok?! Csak a magas és nagy töemgeű fiúkra buktok sjanos ez a bajom!
2013. aug. 11. 23:30
 6/10 anonim ***** válasza:

ezt majd valamelyik délután kérdezd meg újra,akkor még fitt vagyok a csúnyafiúkhoz.

Am a kérdésnek nincs értelme kép nélkül.

2013. aug. 11. 23:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Ó, hagyjatok már ezzel a sz.rral komolyan!

A barátom 170 centi, én vagyok szexuális téren a 9. nő neki, párkapcsolati szempontból a 4. (mielőtt ezzel jönnétek, nem BMW-vel rohangál, stb.). Voltunk együtt haveri társasággal kocsmázni, annyira előttem van... Az egyik haverja beszólt neki, hogy törpe, erre elkezdett nevetni, és annyit mondott: "És? Attól még kur.a jó arc vagyok!". Nem kezdett el picsogni, hanem ő is nevetett a dolgon, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ő mára már a barátom. Nagyon fontos szerintem, hogy nem kell sajnáltatni magatokat, hogy mennyire nehéz nektek, mert senkit nem izgat. A hozzáállás a lényeg, és kész.

2013. aug. 11. 23:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát, ha neked is folyton azt mondanák a csajok hogy ronda vagy és kopjál le, igen hamar elmenne a kedved az összes csajtól és belátnád, hogy mennyire felszínesek. De hát te csajként lószart sem csinálsz csak várod a sok hódolót s te kiválasztod a legjobbat külsőre. Jaj, de bírom mikor csajok okoskodtank itt, akik sosem fogják átélni azt a sok megalázást, lenézést, tiszteletlenséget, amit mi kapunk csak, mert nem vagyunk külsőre tökéletesek. -.-
2013. aug. 11. 23:46
 9/10 anonim ***** válasza:
mindjárt elsírom magam...
2013. aug. 12. 00:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Te "pici tömegű", azonkívül, hogy herék nélkül születtél, van mentális problémád is, hogy naponta 250 hasonló kérdéssel bombázod az oldalt és süllyeszted az egyébként is gyenge színvonalt tovább? Nem veszed észre, hogy milyen bicskanyitogató a stílusod? Elmondom neked, mi a bajod, aranyapám! Az, hogy folyamatosan csak nyafogsz, mint egy fürdősk..va és mocskolod a többieket, ahelyett, hogy felemelnéd a segged, hasznosítanád magad, nem csak porfogó lennél, lemondanál egy időre a csajozásról (nem 2 percre), aztán majd az élet utadba sodorja azt, aki el tudja viselni a tenyérbe mászó stílusod. Kötélideg fog kelleni hozzá! Kapj már észbe, ember!
2013. aug. 12. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!