Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmi TANÁCSADÁST kérek?!...

Szerelmi TANÁCSADÁST kérek?! ( többi lent)

Figyelt kérdés

Na szóóval..azvan hogy nemtudom mit csináljak:S jártam egy lánnyal, és közben megismerkedtem a lány testvérével( nem sokkal idősebb nálam)..a tesója mindig dicsért hogy milyen jólnézek ki, és milyen mázlista a huga, hogy ilyen jó pasija van...egy buliban ő is ottvolt és láttam hogy szomoru, ezért elkeztünk dumálni..és kicsit ittas állapotban megcsókoltam...de utána sírni kezdett és elfutott...kb ennyi...azóta szakitottam a hugával...de vele nem beszéltem többet..azóta nem ír rám fb-n, csak minden képemet likeolja...

Szerintetek érdemes lenne kikezdeni vele?:S a testvérével nagyon jó viszonyban vannak..és nem akarom ezt kettőjük között tönkre tenni:/

Mit tegyek? Felejtsem el a csajt?:/ De az az igazság hogy ő jobban tetszik mint a huga:D

2013. aug. 12. 20:56
 1/5 k4lm0p1r1n ***** válasza:

ha nem akarsz konfliktust akkor három dolgot tehetsz.

-a legbiztosabb ha hagyod az egészet.

-megbeszéled a hugával is meg vele is hogy mekkora problémát jelentene. ha semekkorát akkor mehet ha úgy veszed észre hogy mégis akkor hagyd.

-a leghülyébb ötlet hogy titokban csináld, viszont így garantál a sértődés és a konfliktus.

2013. aug. 12. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem volt komoly,rövid ideig tartott ami a Húg és közted volt,valamint 100%,hogy Ő nem érez irántad semmit,akkor talán,talán lenne esély egy kapcsolatra,úgy hogy nem teszi tönkre a testvéri egyetértést,szeretetet.
2013. aug. 12. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Sz*r ügy. Én biztosan elfelejteném. Legalábbis hosszútávon nem terveznék vele.
2013. aug. 12. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
hagyd mind a kettőt:D házinyulra nem lövünk :D
2013. aug. 12. 22:09
 5/5 viktor123456 ***** válasza:
Én a helyedbenrápróbálkoznék a két tesóra együtt. 50% ban közös a génjük. :-)
2013. aug. 13. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!