Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy állítsam le a szerelmi...

Hogy állítsam le a szerelmi vallomásairól hogy ne hazudgáljon?

Figyelt kérdés

olyan indokkal startol rám, hogy annyira szép vagyok, hogy ő olyan szerelmes, legyek az övé, meg stb, amikről messziről virít hogy fűződuma, pláne ha mellette minden magánügyemet kitaglalja a haverjának és poénokat gyártanak azokból rólam. szóval gyerekesek.

viszont tetszik nekem a srác, és szeretném ha átmenne normálisba, amire már kértem, hogy próbáljunk már meg úgy beszélgetni, hogy ne az érzelmekkel jöjjön. és amikor azt hittem már értelmesen beszélgetünk, megint mint kapok?

hogy mennyire szüksége van rám, a szívébe zár, meg stb.

ne essen senki tévedésbe egy nagyon rafinált srácról van szó akinek egy nő csak egy űzött vad. én próbálnám megismerni, tuti van szíve is, nem csak "az", de ezekkel falakat emel közénk.

hogy hozzam le erről?

2013. júl. 10. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van szíve, de azt akkor fogja megnyitni a lány előtt, ha számára méltó erre a lány...
2013. júl. 10. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
sehogy. majd talán kinövi. az a legjobb, ha tudomást sem veszel róla, sőt, akár kicsit elutasító is vagy, ha nagyon nyomul, akkor talán észbekap, és kiderülnek a valódi érzései. ha csak be akar fűzni egy d*gásra, jobb is, hogy lelép. ha meg valódi, akkor me fogja érteni az érveidet, ha szépen elmagyarázod neki. sok jót viszont nem jósolok a kibeszélés után. inkább engedd el a srácot, sok fájdalomtól kíméled meg magad ezzel.
2013. júl. 10. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Várd meg amíg érettrbb lesz. Gondolom te se vagy 30 éves...
2013. júl. 10. 22:48
 4/10 A kérdező kommentje:
szex már volt és 27 éves..
2013. júl. 10. 23:05
 5/10 A kérdező kommentje:
és ha megnyitja a szívét, vajon akkor miket fog mondani..
2013. júl. 10. 23:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Na akkor jól tippeltem, tényleg nem 30 vagy :DD
2013. júl. 10. 23:07
 7/10 anonim ***** válasza:
nem fogja megnyitni a szívét. ha 17 lenne, még az mondanám, van esély. 27, ilyen marad, pont. ne pazarolj rá egy percet se. megkérdezhetem, hány éves vagy? remélem, csak ezzel a pasival kapcsolatban viselkedsz így, de ez kicsit olyan, mint egy 13 éves lány rajongása. nem fogod tudni megváltoztatni. nyisd ki a szemed, ott van az orrod előtt, hogy ebből semmi nem lesz. nem biztos, hogy van szíve, de ha van is, nem neked tartogatja. kibeszélés? komolyan? mi ez, óvoda? ne haragudj, de ha kibeszél... inkább keress másfelé.
2013. júl. 10. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy lehozós joint segíthet! :D
2013. júl. 10. 23:52
 9/10 A kérdező kommentje:

időközben rájöttem, hogy így akar megfogni, érzelmeken keresztül, mert ugye kapóra jönne egy szerelmes csaj, aki mindig kéznél van. szóval ezért megy erre a játék. a pasik általában addig mennek el egy lánynál amíg lehet. feszegetik a határokat, mindent megcsinálnak azzal, akivel lehet. akár ki is használják. szóval ez a srác csak a nem-eket provokálja így ki belőlem.

aminek az eredménye?

olyan csajokat tud megfűzni akik kihasználhatóak. a normális csajok nem állnak vele szóba. ígyhát nem is lesz bnője, meg normális kapcsolata.

akkor hogy lehet az, hogy 6 évig járt egy lánnyal?

2013. júl. 10. 23:54
 10/10 A kérdező kommentje:
"nem biztos, hogy van szíve, de ha van is, nem neked tartogatja." - merthogy? most épp én vagyok az aktuális akit fűz. szóval mindenkinél így indít. szóval ebből bárki lehet akinek tartogatja
2013. júl. 10. 23:57

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!