Miről beszéljünk először facebookon?
Ok, igen, ez hülye kérdés.
Valami ötlet, hogy ti mit írnátok egy srácnak (igen, lány akar kezdeményezni) ha még egyáltalán nem ismeritek egymást, és jól el akartok beszélgetni...
az a bajom, hogy utálok neten beszélgetni, a barátaimmal is nagyon ritkán szoktam, inkább találkozzunk... olyan rossz, személytelennek tartom... de most más lehetőség nincs, csak így tudom ezzel a sráccal felvenni a kapcsolatot. De mit írjak? Bejelöltelek, mert tetszel... mit csinálsz most??.. na. szóval előre is köszi az ötleteket.
ha tényleg eltudod képzelni magadat a sráccal, nem akarok paraszt lenni de a fiúval "egyszinten" vagytok, annyi önkritikád van gondolom, hogy eldöntsd. Ha
igen: szimplán írj rá megfog lepődni, "szia hogy vagy" ne írd azt hogy mizujs mert engem személy szerint ez kiábrándít persze ez én vagyok aztán ha látszik hogy beszélgetni akar akkor egy pár perc után nem annyit fog írni hogy semmi nincs meg veled, de az is lehet hogy kezdő a srác és akkor nem tudja hogy kezelje és zavarba jön
nem: hát akkor próba szerencse
ha esetleg bármi kérdésed van nyugodtan írj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!