Miért nem akar velem ismerkedni elhivni nem vagyok eleg jó? (kép) 16L
Figyelt kérdés
Ő
Én
Mit tegyek hogy valahogy elhivassam magamat? facen tök jól elbeszélgetünk de a srác eléggé fél, azt hiszi hogy semmi esélye nincs nálam de van csak nem hív el kevés az onbizalma :(((
Hogy probáljam meg elhivatni magamat (elég közel 1-2 kmre lakunk egymástól)
Nagyon magányos vagyok és senki nem akar elhívni sehova, pedig pest nagy város :((
16-16
#helpmemaybe
2013. aug. 12. 10:46
12/23 anonim válasza:
ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ
ez mi?
Istenem... -.-" Mondom.. tökéletes MAI "álompár"
A páwa meg a k_rvája.
17/L
13/23 anonim válasza:
De ismeri ám ;/
Amúgy el akartalak ám hívni csak néha úgy tűnt elfogadnád, néha meg nem :D
(egyébként az előttem szólóknak igazuk van, tényleg szar páwás kép, mintha lány lennék gecc.)
14/23 anonim válasza:
Szerintem te is nyugodtan elhivhatod. Ne csináljatok ebböl nagy ügyet. Simán kérdezz rá h nem e lenne kedve találkozni (sétáltok egyet és beszélgettek).
15/23 anonim válasza:
Akkor már ti is elmondhatjátok, hogy a gyk-n jöttetek össze. :DD
16/23 anonim válasza:
UI: (A "páwa")
Itt az emberek nagyon jól meg tudják az embert ítélni egy képből, gratulálok ;P
19/23 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy a kérdés és a kérdező válaszai nem komolyak, mert ha mégis, én ásom a tömegsírt...
20/23 anonim válasza:
ha nem akar elhívni akkor meg hagyd a francba. nehogy már a lány fusson a fiú után. kicsit se tűnsz akkor könnyen kaphatónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!