Aki ismerkedni akar az komolyan elhiszi h itt a gyk-n fog találni valakit?
Ne gondoljatok bele h esetleg egy pedofil az illető (nekem volt már szerencsém itt párhoz),és a képet küldősök sem jobbak semmivel szerintem.
Mivel honnan tudod h ö van e a képen kiadhatja magát olyannak amilyennek akarja.
Komolyan ne legyetek már ennyire naivak.
Különbem is a világ ismerkedés szempontjából nő központú.
Vagyis a csaj dönti el h milyen pasit akar nem te, és hidd el nekik aztán van bőven miből válogatni.
Érthetőbben ez úgy működik.
Szingli ismerkedni akaró csaj. Kijelenti h pasit akarok 10 percen belül legkevesebb 50 ajánlatot kap és csak a legjobbat fogja kiválasztani.
Az olyat aki jól néz ki van stílusa, humoros, az se árt h van pénze meg önálló lakása...
Szexnél hasonlóan működik a dolog.
És a nőknek bizony van pár privilégiuma ami a pasiknak sosem lesz.
Pl kockulhat egész nap nem bélyegzik meg, viccöl rácsaphat a seggedre és nem lesz belőle perverz állat.
Kifizettetheti veled a vacsorát és cipekedhetsz helyette...
Szóval aki nő annak úgy állatában nem gond összejönni valakivel és nem itt fog ismerkedni a 100%
A jó pasik szintén.
Ez így van.
24 F
Bocs nekem van barátnőm, csak gondoltam, ne éljetek illúzióiba.
Ennyi
A 7-es vagyok.
Ha figyelmesen olvasod a Gyakori-t, akkor tudhatnád, hogy a jó külső még közel sem jelenti azt, hogy az illetőnek nem gond az ismerkedés. Sok lány és nő magányos sokszor, dacára annak, hogy kimondottan jól néznek ki.
van nőd de azért ezt nyomatod...
Inkább foglalkozz vele,ja foglalkozol hiszen jobb kézzel is gépelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!