Szerintetek nagyon igénytelen ha egy lányt nem érdekli hogy szuvasodnak (feketednek) elől a fogai?
Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 00:58
1/15 anonim válasza:
de, az igénytelen, menjen el csináltassa meg.
3/15 anonim válasza:
Nekem nem feketednek viszont cserébe rettegek a fogorvostól....előbb vetném magam 6 vérengző kutya elé 26L
4/15 anonim válasza:
Hát nem zavarna annyira, ha mellette szép vagy.
5/15 anonim válasza:
Igen, igénytelen...Nekem sajnos nagyon gyorsan romlanak a fogaim, pedig nem eszek sok édességet, ritkán iszom üditőket, nem kávézom, és rendszeresen ápolom a fogaimat, még is csak a baj van velük...Viszont elmentem és csináltattam koronát két fogamra, jobb, mint a szuvasodott...
6/15 viktor123456 válasza:
Egyértelműen igen . Ez pasiban is igénytelen.
7/15 anonim válasza:
Majd érdekli amikor már elkezd kegyetlenül fájni!
I
9/15 anonim válasza:
Igénytelen, de ha így folytatja, belátható időn belül nem fog fogazni.
10/15 anonim válasza:
igen az! és utolsónak lol :)
fogorvostól félni... hát nemtom, hány éves is vagy? keress egyet amelyik kedves, az érzéstelenítöt is jó régen föltalálták már (sajnos pénzér).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!