A tini csajok mégis mit érezenk, amikor egy náluk bepróbálkozó fiúval úgy beszélnek, mint a kutyával, megalázóan, lekezelően, ezeknek a lányoknak semmi bűntudata, lelke nincsen, miért ilyen kegyetlenek?
Most tényleg nem bántásból írom, de a fiatalok mindig itt sírnak hogy az idősebbek nem veszik komolyan a problémáikat, meg hogy miért ne szexelhetnének már 15 évesen. De nézzétek meg, miket szoktak ide kiírni.
Van az aranyosabb típus: miről beszélgessek vele? Adjatok tippeket hogy mit kérdezzek tőle az első randin. Hogyan kell csókolózni?
És van, akitől falra mászok: lefeküdtem egy pasival de még szűz voltam. Most akkor lehetek terhes? vagy: szeretném feldobni a szexuális életünket mert ellaposodott. (közben kiderül, hogy a kérdező 15 éves....)
Szóval, szerintem aki azt sem tudja hogy mit kérdezzen egy másik embertől, az inkább még ne randizzon. Értem én, hogy tombolnak a hormonok, de lelkileg még éretlenek vagytok egy párkapcsolatra, tisztelet a kivételnek. Ezek a lányok egyszerűen éretlenek, de mivel megerősítést kapnak, meg is fognak maradni ebben az állapotban. Na, ezért szoktam azt mondani a fiataloknak, hogy várjatok!!! Tojáshéj a fenéken, minek olyan serényen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!