Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért szeretik a pasik a...

Miért szeretik a pasik a csont és bőr lányokat? Akiknek a bőr szinte rátapad a csontjára? Kiáll a csont a vállából és melle is alig van? Mit esznek rajtuk? Mire jók?

Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 23:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A férfiak inkább a telt idomokat szeretik, de mindegy...Amúgy meg az anorexiás nőket kevés férfi tartja vonzónak, ahogy a full dagadtakat is, a kettő közöttit szeretik! Gondolom te nem ott helyezkedsz el...
2013. aug. 11. 23:23
 12/22 anonim ***** válasza:
55%
Ilyen dumákkal csak a dagadékok dobálóznak, így a kérdező is az valószínűleg.
2013. aug. 11. 23:24
 13/22 anonim ***** válasza:

Egy bizonyos tömegfelesleg alatt szép lehet egy nő.

De a 80 90 vagy több már nem...

Szerintem szeretni lehet egy husosabb, vagy épp csontosabb nt is, ha jó a személyisége.

2013. aug. 11. 23:24
 14/22 anonim ***** válasza:
62%
Miért divat mostanában irigykedni a kövéreknek a soványakra? Miért nem fogyóznak+sportolnak? És akkor nem lenne keserű a sz.r.
2013. aug. 11. 23:25
 15/22 anonim válasza:
61%

Ez a marhaságot honnan szedted. Én nagyon ocsmánynak tartom az ilyet és szerintem elég sokan velem értenek egyet.

Ez gusztustalan: [link]

Ez a jó:

[link]

2013. aug. 11. 23:25
 16/22 k4lm0p1r1n ***** válasza:
48%
mert a vékony nőknek normális az önbecslése, sőt az átlagnak alacsony. nem úgy mint a molettebb, kövérebb nőknek, azok jelentősebb része ugyan ezeket a kérdéseket teszik fel, és válaszolnak úgy rá, hogy : "csak a kutyák játszanak csontokkal" meg hasonlók. mellesleg a kövérséget elérni nem kell erőfeszítés, viszont egy jó alakot akár vékony akár átlagos, karban kell tartani. eddigi barátnőim is vékonyak voltak, és érdekes módon, a kövér nőkön kívül, senki nem csinált belőle ügyet.
2013. aug. 11. 23:26
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
#15 - az hol jó? Látod a légbuborékot a mellében, anyaghiba a szilikonban... :D
2013. aug. 11. 23:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy Te konkrétan túlsúlyos vagy, és emiatt nem kellesz n+1 hapsinak(habár majdnem biztos vagyok benne, hogy nem csak emiatt), az nem azt jelenti, hogy az ellenkezője kéne nekik. Melyik a jobb, ha majd éhen halsz, vagy ha már hánysz, annyit ettél? - a kajás példa csak a véletlen műve, pusztán szemléltető célzattal hoztam fel.
2013. aug. 11. 23:34
 19/22 anonim ***** válasza:

ezt hívják ízlésnek ami ugye mindenkínél más.

Norbi Update...

2013. aug. 11. 23:39
 20/22 anonim ***** válasza:

FFFFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ !

Ilyet többé meg ne halljak !

Elképzeltem amit leírtál :(

2013. aug. 11. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!