Miért szeretik a pasik a csont és bőr lányokat? Akiknek a bőr szinte rátapad a csontjára? Kiáll a csont a vállából és melle is alig van? Mit esznek rajtuk? Mire jók?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 23:19
11/22 anonim válasza:
A férfiak inkább a telt idomokat szeretik, de mindegy...Amúgy meg az anorexiás nőket kevés férfi tartja vonzónak, ahogy a full dagadtakat is, a kettő közöttit szeretik! Gondolom te nem ott helyezkedsz el...
12/22 anonim válasza:
Ilyen dumákkal csak a dagadékok dobálóznak, így a kérdező is az valószínűleg.
13/22 anonim válasza:
Egy bizonyos tömegfelesleg alatt szép lehet egy nő.
De a 80 90 vagy több már nem...
Szerintem szeretni lehet egy husosabb, vagy épp csontosabb nt is, ha jó a személyisége.
14/22 anonim válasza:
Miért divat mostanában irigykedni a kövéreknek a soványakra? Miért nem fogyóznak+sportolnak? És akkor nem lenne keserű a sz.r.
15/22 anonim válasza:
16/22 k4lm0p1r1n válasza:
mert a vékony nőknek normális az önbecslése, sőt az átlagnak alacsony. nem úgy mint a molettebb, kövérebb nőknek, azok jelentősebb része ugyan ezeket a kérdéseket teszik fel, és válaszolnak úgy rá, hogy : "csak a kutyák játszanak csontokkal" meg hasonlók. mellesleg a kövérséget elérni nem kell erőfeszítés, viszont egy jó alakot akár vékony akár átlagos, karban kell tartani. eddigi barátnőim is vékonyak voltak, és érdekes módon, a kövér nőkön kívül, senki nem csinált belőle ügyet.
17/22 anonim válasza:
#15 - az hol jó? Látod a légbuborékot a mellében, anyaghiba a szilikonban... :D
18/22 anonim válasza:
Az, hogy Te konkrétan túlsúlyos vagy, és emiatt nem kellesz n+1 hapsinak(habár majdnem biztos vagyok benne, hogy nem csak emiatt), az nem azt jelenti, hogy az ellenkezője kéne nekik. Melyik a jobb, ha majd éhen halsz, vagy ha már hánysz, annyit ettél? - a kajás példa csak a véletlen műve, pusztán szemléltető célzattal hoztam fel.
19/22 anonim válasza:
ezt hívják ízlésnek ami ugye mindenkínél más.
Norbi Update...
20/22 anonim válasza:
FFFFFFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ !
Ilyet többé meg ne halljak !
Elképzeltem amit leírtál :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!