Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Szerintetek milyen egy...

Fiúk! Szerintetek milyen egy olyan lány aki szeret olvasni és álltalában mindenből jó? Az új suliban nehéz a beilleszjedés, ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Szeretek olvasni, de álltalában minden mást is. Suliban is mindenből jó vagyok. Az ilyen lányokat nem nézitek le? Sok fiú könyvmolynak titulálja azt a lányt aki sokat olvas. Én speciel mindent nagyon szívesen csinálok pl. imádok filmezni meg otthonról eljárni. Sok időt töltök a könyvekkel is.Ti mit gondoltok?

2013. aug. 11. 20:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyelvtanból annyira nem lehetsz jó...
2013. aug. 11. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Mintha én írtam volna.
2013. aug. 27. 00:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Én így pár iskola váltás után(nem vagyok mindenből jó :D) annyit tudok mondani hogy osztály függő,nem mindegy milyen korosztály,ill milyen környezet,milyen az osztályfőnök és hasonló tényezők tudják befolyásolni :D

nem akarlak megijeszteni,de egyébként meg miért érdekel minek titulálnak a többiek??

2013. aug. 27. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!