Tudtok olyan leszbikus társkereső oldalt, ahol nem csak fiús lányok vannak, meg pasik, párok és olyanok, akik csak szexpartnert keresnek?
Tudhatnád, hogy ha felteszel egy ilyen kérdést, mindig jönnek a szájhősök, akik a neten élik a kis nyomorult életüket.
Egyébként nem tudok sajnos, régen ott volt az angyalkak.hu, én még itt ismertem meg a páromat 4 éve. De amióta fizetős lett, senki nem jár oda... Esetleg próbálkozz a pride-on, vagy pinkvanillán. Egy csomó apróhirdetés is van, hogy barátkoznának, kapcsolatot keresnek, stb. A pasikat meg könnyen lehet szűrni. Ha nem küldesz képet azonnal, és egy kicsit te is kérdezel, akkor megbuknak 2 perc alatt. Sajnos a "butch" nagyobb probléma...
Még a bulikat tudom javasolni, ott már eleve látod kivel beszélsz... Alterego, ösztro, stb.
Sok sikert.
Pinkvanillát nem ajánlom, énis fennvagyok január óta, de eddig csak 3 normális lánnyal tudtam beszélgetni, akik nem a szexre, külsőre hajtanak elsősorban, akik nőiesebbek, és akik nem párok és harmadiknak keresnek. Ebből kettőnek van barátnője és csak barátkozni vannak fenn....:)) úgyhogy Pinket nem ajánlom ismétlem :'D elég undi fotókat is szoktak kirakni magukról az emberek meg kiírni az üzenőfalra.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!