Tetszik egy fiú a gimiben évfolyamtársak vagyunk de még nem beszéltem vele. Szerintetek hogyan szólítsam le?
Ha jóképű, akkor hagyd a fenébe!
Megjártam már, hogy megismerkedtem egy jóképű pasival (nem is eggyel), minden szép és jó volt, amikor az utcán összefutottam vele egy másik nőszeméllyel kézenfogva és szenvedélyesen smároltak.
Nem hiszek a jóképű pasikban, inkább egy átlagos, vagy nem szép kinézetű pasival kezdek kapcsolatot, mert tudom, őket a külsejük miatt utasítanak el.
Én nem a külsőt nézem egy pasiban, hanem belső tulajdonságát ismerem ki.
Ha szimpi, akkor megadom neki a zöld jelzést!
Tapasztalatból mondom és nem akarok neked rosszat!
Hidd el, jobban jársz, ha egy kevésbé szép küllemű pasit választol, ha nem akarsz csúnyán elvérezni!
Jóindulatból szólok!
Ui:
Egy nem szép fiúnak is meg kell adni a lehetőséget, hogy ne legyen örök életében egyedül, csak azért, mert nem szép, hiába kedves, odaadó és törődne veled!
27/N
Én pedig a javadat akarom :/
Ránézésre tényleg úgy látod, hogy nincs barátnője, mert nem ott tanul ő is, vagy valami, lehet van, csak megjátsza, hogy nincs :/
Mi van, ha odamegy hozzád a csaja és jól leugat téged, hogy mit akarsz a pasijától!
Mert ez is benne van a pakliban!
De könyörgöm, ne legyél már ennyire válogatós, hogy a helyes, jóképű pasik jöhetnek, a rondák meg menjenek, amerre akarnak!
Azzal, hogy egy rondáknak nem adsz esélyt, lehetőséget a kapcsolatra, és elutasítgatod őket, tisztába vagy te azzal, mekkora lelki traumát okozol majd nekik (függően attól, hány csaj elutasította)?
Megjegyzés:
A külső csak egy esztétikai dolog és nincs a homlokára írva, milyen az igazi énje!
A külsővel vissza lehet élni!
Ja, a belső a szépség tükre!
És ha kevésbé szép pasival jársz, azzal a világ még nincs eldőlve.
De te tudod, te érzed!
Ja, szerintem is.
Én sem vagyok szép, és ahány csajnál próbálkoztam, azt mondták, "Bocs, nem vagy az esetem, jó a szöveg meg minden, de nem tetszel, sajnálom!"
Erről ennyit!
Nem önsajnálatból mondom, hanem ez a szomorú tény és már unom, hogy mindig a jóképű pasik vannak előnyben!
Mi soha nem kaphatunk legalább 1 esélyt?
Ez mi, ha nem válogatózás?
Akkor mi?
Őszintén, miért csak a szép és tökéletes külsejűeket részesíted előnyben?
Meg tudod indokolni?
Szerintem nem!
Ha ennyire jól érzed magad a benszülötteknél, akkor okés -.-
Válogatós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!