Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindenem megvan mégsem jön...

Mindenem megvan mégsem jön egy csaj sem nekem. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Van kocsim van házam, jól nézek ki(kondizom) 186cm 90kg.

Adok magamra mégis szűz vagyok 21 évesen:)

2013. aug. 10. 22:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha önerőből szedted össze, amiket leírtál, akkor valószínűleg éjt nappallá téve dolgoztál érte, és másra sem tudtál folyton gondolni, mint ezeknek a javaknak a megszerzésére.

Szerintem mással sem tudtál egyéb dolgokról beszélni, csak anyagi javakról. Ez pedig sok lány szemében nem szimpatikus, ha valaki csak a pénzről tud beszélni.

Esetleg az történhetett, hogy te tévhitben élsz. A ház+kocsi kombó nem jelenti automatikusan, hogy társad is lesz. "Csajod" persze lehet. De a társért tenni is kell :)

2013. aug. 15. 14:33
 12/15 A kérdező kommentje:

Nekem apu fizette ezeket :-D

De már én tartom el magam ő csak megadta a "kezdő lökést"

Nem csak a pénzről tudok beszélni, nagyon érdekes, különleges ember vagyok.

2013. aug. 15. 14:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát ki tudja... Manapság a legtöbb normális ember egyedül van, ahogy én észrevettem :D Ha nem vagy beképzelt és foglalkozol a lányokkal, akkor biztos összejön valaki.
2013. aug. 15. 15:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Én meg csak a csajok alatt kondizom maximum, csóró is vagyok, kocsim sincsen, mégis van csajom, meg is csalom léptennyomon oráloztatok ès megfektetem, ha nem is a legszebb de a közepes minőségű csajokat.
2013. aug. 26. 17:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem csak a pénzről tudok beszélni, nagyon érdekes, különleges ember vagyok.

- Amíg ezt csak te mondod nem hiteles.

2013. aug. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!