Fiúk, hátrány nálatok, ha egy lánynak ilyen rövid a haja?
Ki szeretném próbálni, de még nem döntöttem. Van valaki, aki ennyire rövidre vágatta a hosszú haját és megbánta?
18-ason jót nevettem. Lány vagyok, évek óta rövid a hajam (mondjuk nem ilyen "csutkarövid", mint a képen), és MINDENKI szerint sokkal jobban áll, mint a hosszú haj, a pasik meg egyenesen imádják. Nem nagyképűségből, de én tetőtől talpig nőnek érzem magam rövid hajjal is, és mások is ezt gondolják. Nem attól nőies valaki, hogy rövid vagy hosszú a haja..
24L
A legrövidebb, amit még nőiesnek tartok, az a vállig érő haj, de annál rövidebb ne legyen. Szeretem, ha beletúrhatok egy jó dús hajkoronába, simogathatom, markolászhatom... :)
Nekem fiúként is volt hátközépig érő hajam, 40 fokban sem éreztem különösebben, hogy fűtene, igaz nyáron mindig összekötöttem, az a vékony csík pedig nem melegít. Én csak azért vágattam le, mert utolért a "férfi átok", a kopaszodás... :( Hiányzik nagyon a hosszú hajam...
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!