Hu, hát úgy látom itt senki nem rövid haj párti.:)
Csak az enyém olyan semmilyen, jó nem töredezett, csak néha úgy érzem, hogy lóg, meg hamar zsírosodik is.
2013. aug. 9. 16:04
12/22 anonim válasza:
eléggé!
2013. aug. 9. 16:05
13/22 ASOT válasza:
Miért nem is jársz soha fodrászhoz?
14/22 anonim válasza:
Nem mondom h kizáró ok, de nagy hátrány. Egyik undorítóbb, mint a másik, inkább legyen töredezett, lógós és zsíros egyszerre, mint ilyen!
15/22 anonim válasza:
Ne vágatsd le légyszi 17/F
2013. aug. 9. 16:07
16/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem járok soha? Jesszus... 3-4 havonta járok, de nem jó az anyaga, nehezebben kezelhető és nem lehet vele semmit kezdeni.
2013. aug. 9. 16:09
17/22 anonim válasza:
a kisfiúknál lehet hogy hátrány, de egy férfi nem a hajad alapján jön össze veled vagy nem. aki szerint meg inkább a zsíros, töredezett, ocsmány de hosszú haj jobb mint egy stílusos rövid, az is egy igazi barom. vágasd le ha tetszik és szerinted jól állna, ha van eszed úgysem kezdenél soha olyan pasival akinél a hajad döntőbb tényező mint a személyiséged.
2013. aug. 9. 16:10
18/22 anonim válasza:
#17 Te gondolom nő vagy. A frizura olyan dolog, amit magunknak választunk, így sejteti az ember személyiségét is. Ha egy nő rövidre vágatja a haját, az azt sugallja, h az illető nem akar nő lenni. Márpedig az nem egy pozitív dolog.
2013. aug. 9. 16:12
19/22 domi55555 válasza:
Hali! én 1,5 hónapja vágattam le a derékig érő hajam (itt megjegyezném a hosszú hajat kedvelő fiúknak hogy a hosszú haj ilyenkor nyáron rohadtul melegít úgyhogy a 40 fokot 50nek érzed. valamint ebben a rekkenő hőségben ha coffban is van a hajad akkor is odatapad a hátadhoz az izzadság miatt.)
szóval nekem más stílusú lett a hajam és eddig összesen 5 ember mondta hogy hosszan szerinte jobb volt. de sokan mondják hogy kifejezetten jobban áll. ha érdekel priviben küldök képet h milyen lett.
2013. aug. 9. 16:29
20/22 A kérdező kommentje:
Szia, érdekelne, de ha lehet olyat, h előtte-utána.:) Kíváncsi vagyok az átalakulásra. Most én is próbálgattam ilyen hajpróbás oldalon, ha gondolod én is megmutatom milyen lett.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!