Visszahúzódó emberekkel hol lehetne ismerkedni?
Idézet: nem kell elrázkózni mindentől, hanem meg kell látni a jó dolgokat, amibe örömét leli az ember, úgy, hogy önmagának meg tudjon felelni.
De, ha fiúról van szó, és ő a művészetben, vagy pl: fafaragás, univerzum, archeológia találja meg a szépet, akkor a többi, mondjuk úgy beszédesebb emberek lenézik, kiközösítik, mert őket ez a téma meg nem érdekli. Pláne falun. Azt hiszik róla, hogy bolond.
Interneten nehéz ilyen embereket találni, 1millió az 1-hez az esély. Ide tartozik a párkapcsolat is, mint ismerkedés. Mert ott meg egy maszk mögé bújnak az emberek.
A valóságban is így van.
Az a baj, hogy a visszahúzódó embereket kiközösítik eleve, mert keveset beszél. Akkor minek foglalkozzunk vele?
ha már így elbeszélünk egymás mellett.
akkor szerintem meg ne is próbáljanak megismerni hiszen én egy alacsonyabb rendű kis féreg vagyok az ő és a saját szememben is.
mindenkinek az a legjobb ha nem mozdulok ki mert azzal csak zavarnám a többiek szórakozását vagy bármit csinálnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!