Hát egy próbát megér szal lányok kijárna velem?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatot keresek és szeretném megtalálni a páromat. Szeretnivaló és aranyos vagyok :D de viccet félretéve kedves és vidám természetű vagyok és szeretek sétálni... Kinézet:184cm magas,108kilo,rövid barna haj,barna szem és rövidre vágott szakáll... ha többet szeretnél tudni ismerj meg :) képet majd privátban küldök ha érdekel.
Jah igen Balassagyarmati vagyok és valakit a közelből keresek.
22F
2013. aug. 7. 17:01
11/20 anonim válasza:
8-as: Én pedig nem kritizálnám mások helyesírását, ha kisbetűvel kezdenék egy mondatot, illetve az elváló igekötőről azt gondolnám, hogy "elválóS igekötő". ;)
12/20 anonim válasza:
Itt meg hülye válaszokra fogsz csak találni, mivel jobb ez?
13/20 anonim válasza:
Hát, én 78 kiló vagyok 193 cm magasan, és soknak találom :D
18F
14/20 A kérdező kommentje:
Hát mosolygok egy jót rajtuk másra nem úgy vettem észre...
2013. aug. 7. 17:15
15/20 anonim válasza:
Hova akarsz "kijárni", a parkba? :D
16/20 anonim válasza:
Ha sportol akkor egyáltalán nem sok a 108 kiló, ha nem sportol akkor kövér. Amúgy is lányok minek kellenek nektek azok az egyszálbelű kölkök?
17/20 anonim válasza:
Sportolsz?:D Kár hogy van szakállad :D
18/20 anonim válasza:
# 13:
A BMI indexed pedig pont normálnak számít. Úgyhogy egyáltalán nem sok.
19/20 anonim válasza:
186 vagyok és 70kilót verem vasággyal szóval szerintem nagy a túlsúlyod :( edzőterem,futás vagy valami!!
20/20 anonim válasza:
186 cm és 70 kg az a kevés, szerintem. Miért nem értitek meg az izomnak tömege van. Bár azt nem tudjuk, hogy a kedves kérdező izmos-e vagy zsíros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!