Hát egy próbát megér szal lányok kijárna velem?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatot keresek és szeretném megtalálni a páromat. Szeretnivaló és aranyos vagyok :D de viccet félretéve kedves és vidám természetű vagyok és szeretek sétálni... Kinézet:184cm magas,108kilo,rövid barna haj,barna szem és rövidre vágott szakáll... ha többet szeretnél tudni ismerj meg :) képet majd privátban küldök ha érdekel.
Jah igen Balassagyarmati vagyok és valakit a közelből keresek.
22F
2013. aug. 7. 17:01
1/20 anonim válasza:
Majd írd meg, kérlek, ha sikerült valamit itt összehozni.
2/20 anonim válasza:
nem hiszem, hogy sokra mennél vele :\
3/20 anonim válasza:
bocsi, de 184 centihez a 108 kg extrém túlsúlyt mutat :$ még 190-hez is nagyon az lennél :$ persze van akinek a brummogásra szeret ébredni reggelente :$
4/20 anonim válasza:
De ezt miért nem társkereső honlapra írod ki, ahova pont ez miatt néznek fel?!
5/20 anonim válasza:
Persze, lehet azthiszitek hogy kövér közben meg egy izomkolosszus :D
6/20 anonim válasza:
kiléptél már valaha a barlangodból? o.O
tudod, kint az utcán van pár csaj. ;)
7/20 anonim válasza:
Hagyjátok már...lehet van akinek ő az esete, és attól még hogy kicsit túlsúlyos lehet értékesebb mint bárki más válaszoló, szóval nem kéne basztatni...
8/20 anonim válasza:
én nem járnék olyan fiúval, aki nem tudja használni az elválós igekötőket, valamint a vesszőket. :)
9/20 anonim válasza:
Kedves dorka (#8) látom vicces kedvedben vagy.
10/20 A kérdező kommentje:
Khm csak hogy tudjátok írjatok amit akartok türelmes vagyok és úgysem veszem magamra :D jah és azért írtam ki mert személyesen állandóan vmi felszines kiscsajjal akadok össze amit már unok...
2013. aug. 7. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!