Ti melyikkel ismerkednétek meg? Aki kifejezi, hogy szeretne veled megismerkedni, aki semmibe vesz téged, vagy aki megaláz?
Nem hiszek én semmit sem, szívetek joga, mit válaszoltok. Csupán kíváncsi voltam. Meg mellesleg ki vagyok én, hogy ítélkezzek bárki felett is?
Köszönöm szépen az eddigi válaszaitokat :)
Hát, nem tudom, azért nem kéne általánosítani. Biztos van olyan lány, aki azt szereti, ha megalázzák és semmibe veszik, ezek azok a fajták, akik akkor is együtt maradnak a barátjukkal/férjükkel, ha az veri őket.
De most komolyan, miért akarnék jobban megismerkedni egy olyan pasival, aki rögtön első pillanattól kezdve
a.: még csak nem is köszön, semmibe vesz, meg se hallja, ha mondok valamit
b.: megaláz folyamatosan, azaz, csak próbál, merthogy azért ezt annyira nem könnyű. ???
az ilyenekkel miért akarnék közelebbről is megismerkedni? egyértelműen inkább kerülném őket, mert kellemetlen a társaságuk számomra. függetlenül attól, milyen jóképű vagy gazdag, mielőtt még bárki beleszólna.
és ne mondjátok, hogy én is olyan vagyok, mint a többi, aki a külsőre és pénzre repül. nem ismertek, nem tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!