Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok őszintén ilyen tulajdon...

Lányok őszintén ilyen tulajdonságokkal ismerkednétek velem?

Figyelt kérdés
Én általában ismerkedés elején elég nehezen tudok megnyílni kissé félénk és csöndes vagyok, de ha megismerem akkor nagyon megtudok nyílni, csak elég furán, mert szeretek hülyéskedni grimaszolni, úgy tenni mintha energiát gyűjtenék, hülyeségekről beszélni meg hangokat kiadni. Ezek mellett viszont nagyon hűséges lennék egy olyan nővel aki elfogad, mindig bújnék hozzá és puszilgatnám gyakran. Külsőre 185 cm, 85 kg, barna hullámos hajú és zöld szemű ember vagyok. Tisztában vagyok vele, hogy eltérek az átlagtól, de ha valaki elfogadna nagyon boldog ember lennék. :) 23/F
2013. aug. 3. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, szeretem amikor mosolyt csalhatok mások arcára a hülyeségeimmel. Sokaknak bejön. :)
2013. aug. 3. 13:19
 2/10 anonim ***** válasza:

A puszilgatas meg a bujas nem az esetem, ha a hülyeskedes nem lep at betegesbe, akkor elmegy. De amugy sztem ja.

22L

2013. aug. 3. 13:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem simán :-) Párom is ilyen :-)

21n

2013. aug. 3. 13:29
 4/10 A kérdező kommentje:
De a puszilgatást és a bújást, hogy lehet nem szeretni? Én nem tudnék egy kapcsolatot úgy elképzelni, hogy csak szexelünk.
2013. aug. 3. 13:36
 5/10 anonim ***** válasza:

Külsőre nem tűnsz rossznak így számok alapján, de mit jelent az, hogy "hangokat" kiadni meg energiát gyűjteni? A poén egyszer kétszer oké, de nekem az infantilis, gyerekes pasik hosszú távon nem az eseteim. A folyamatos puszilgatásról meg ölelgetésről ne is beszéljünk... személy szerint nekem az sem jön be annyira.

Az egyébként nem baj, ha eleinte csöndes vagy, nem is kell harsányan viselkedni mindenkivel, akit még csak alig ismersz, az teljesen rendben van, szerintem

2013. aug. 3. 13:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Ezt az energia gyűjtést arra értelmeztem, pl legutobb voltam házibuliban az elején nem nagyon éreztem jól magam a sok ismeretlen miatt és elkezdtem olyan produkciókat csinálni, hogy égbe tettem a kezem és mintha magamba szívnám a föld energiáit és elkezdtem több emberrel grimmaszolni, de megkedveltek engem csak nem tudom, hogy csajozáshoz imponálna e rendesen. De az egy pozitív dolog szerintem, ha magamat adom és őszinte vagyok mindenkivel, minthogy egy kétszínű barom legyek. Ezt a puszilgatást nem a nap 24 órájára értettem, csak szeretnék sok szeretet adni.
2013. aug. 3. 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Jó az, ha tudok együtt nevetni a párommal :) A túlzott bújást és puszilgatást nem szeretem annyira én sem. 'hangok kiadása' alatt mit értesz pontosan?:)
2013. aug. 20. 15:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát, hogy szeretek néha izgalmamba ordítozni, sikongatni meg skillezni ez annak a jele, ha boldog vagyok és kedvelnek az emberek.
2013. aug. 20. 15:31
 9/10 anonim válasza:

:'D

szerintem baromi jófej lehetsz,én ismerkednék veled,mondjuk csak 17 éves vagyok.

2013. aug. 20. 16:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Mivel többnyire nyitott vagyok, ezért simán. Szeretek ismerkedni, viszont ha valakivel nem passzolunk össze (nincs semmi közös bennünk) akkor abból nyilván nem lesz semmi.
2013. aug. 20. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!