Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi lenne a véleménye az itt...

Mi lenne a véleménye az itt levő csajoknak egy olyan srácról, aki nagyon drága öltözetben van (RETRO stb) és van egy BMWje?

Figyelt kérdés
Ez már sok lehet és az átlag beijedne mert nem tudna megfelelni neki stb ?
2013. aug. 6. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmi, ez nem minősíti magàt az embert, ha emelett tetszik, és jófej, akkor jókat gondolnék róla.
2013. aug. 6. 15:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Geri állítsd már le magad :D
2013. aug. 6. 16:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Retro Outletben 20ezerből felöltözöm.

A BMW meg nem az enyém, apááámé. Ezt mindenki tudja..nem fogok gizdázni vele.

2013. aug. 6. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:

Na, az egyik válaszoló írta, hogy önmagán kívül senkinek nem kell megfelelnie. Ez így van nálam is.

Az, hogy miben vagy és milyen kocsid van még nem feltétlenül annyira mérvadó. Attól még lehetsz szemét vagy rendes ember.

Viszont ha ezzel felvágsz, máris elástad magad.

Én szeretem a kocsikat, sőt, köztük is dolgozok, és van, hogy kocsiról megmondom, ki a gazdája, nem beszélve arról, hogyan vezet. A BMW meg nem nagy cucc. Jó, nem olcsó, meg nem mindenki engedheti meg magának, de ha kimész az utcára annyit látsz, hozzánk is rengeteget behoznak..

Szóval erről nem lehet megmondani. Én nem blokkolnék le, mert nekem is vannak drágább ruháim, aztán nem vagyok gazdag. Vannak barátaim, akik nagyon drága kocsikkal járnak, tőlük sem ijedek meg, és a látszat ellenére nagyszerű emberek.

Szóval én nem akarnék megfelelni, nem a kocsit vagy a ruhát nézném hanem az embert kívül-belül:)

2013. aug. 7. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!