Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ki tudja hol lehet találni...

Ki tudja hol lehet találni nagyon drága de igazán jó prostituáltakat?

Figyelt kérdés
Szóval olyan hogy mondjuk egy éjszaka 300 pénz de a legjobb nők 2 kilós szilikon mellekkel...és mindene gyönyörű...
2013. jún. 10. 12:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hidd el, ott nincsenek szilikon mellek... Az pure nature! Amúgy ha a Drága kéj c. csodamű nem hazudik (egy ilyen luxusprostiról szól), a táposabb szállodákban vannak katalógusok. Ami biztos, hogy ezt a kategóriát már katalógussal, mindennel ellátva kapod...
2013. jún. 10. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:
rosszlányok.hu
2013. jún. 10. 12:55
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ja, rosszlányok.hu-n sok jó nőt találni és megbízható is. Legalább is én eddig nem csalódtam.
2013. jún. 10. 13:00
 4/11 A kérdező kommentje:
a rosszlányok.hu-t pont nem kellett volna mondani...elképesztően undorító telt mangalicák vannak ott legalábbis amik az én vonzáskörzetemben vannak(győr) Duci72 haggyál már :)
2013. jún. 10. 13:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Felsőbb körök luxusszállodái, de szerintem ez elég belső kör, nem az utca emberének van kitalálva. Ha valakinek van már ennyi pénze, akkor nyilván ismer nagy embereket, vannak kapcsolatai.
2013. jún. 10. 13:01
 6/11 menta34 ***** válasza:
75%

2 kilós szilikon mell? ez neked az igazán jó, igazán szép? vagy azt élvezed, hogy drága és "300 pénz" ?

baromság.

2013. jún. 10. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Zsigmondod kérdezd.
2013. jún. 10. 13:45
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

:D :D :D Hahaha!!!

Hát igen, aki csak a pénze miatt tud lefeküdni "jó nőkkel"! :D :D :D Mondjuk kérdés, mi számít jónak?? 2 kilós szilikon mell szerintem az már a gusztustalan kategória.

Amúgy meg ha ennyire nagycsávó vagy, ahogy itt előadod magad, akkor szerintem forogsz olyan körökben, hogy nem itt kell ezt megkérdezni!

"300pénz" Ohhh mámám!

2013. jún. 10. 14:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem mozgok olyan körökben egy vesztes vagyok a szüleimmel élek, van viszont munkámés már vagy 4 éve gyűjtök egy ilyen nőre...miért kell beszólni? A kérdésemre szeretnék választ!
2013. jún. 10. 15:07
 10/11 menta34 ***** válasza:
100%

4 éve gyűjtesz és odaadnád azért, hogy egyszer megtöcskölhetsz 2 kiló szilikont?

Eddig röhögtem rajtad, de most elkezdtelek sajnálni...

2013. jún. 10. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!