Ki tudja hol lehet találni nagyon drága de igazán jó prostituáltakat?
Figyelt kérdés
Szóval olyan hogy mondjuk egy éjszaka 300 pénz de a legjobb nők 2 kilós szilikon mellekkel...és mindene gyönyörű...2013. jún. 10. 12:50
1/11 anonim válasza:
Hidd el, ott nincsenek szilikon mellek... Az pure nature! Amúgy ha a Drága kéj c. csodamű nem hazudik (egy ilyen luxusprostiról szól), a táposabb szállodákban vannak katalógusok. Ami biztos, hogy ezt a kategóriát már katalógussal, mindennel ellátva kapod...
3/11 anonim válasza:
Ja, rosszlányok.hu-n sok jó nőt találni és megbízható is. Legalább is én eddig nem csalódtam.
4/11 A kérdező kommentje:
a rosszlányok.hu-t pont nem kellett volna mondani...elképesztően undorító telt mangalicák vannak ott legalábbis amik az én vonzáskörzetemben vannak(győr) Duci72 haggyál már :)
2013. jún. 10. 13:00
5/11 anonim válasza:
Felsőbb körök luxusszállodái, de szerintem ez elég belső kör, nem az utca emberének van kitalálva. Ha valakinek van már ennyi pénze, akkor nyilván ismer nagy embereket, vannak kapcsolatai.
6/11 menta34 válasza:
2 kilós szilikon mell? ez neked az igazán jó, igazán szép? vagy azt élvezed, hogy drága és "300 pénz" ?
baromság.
8/11 anonim válasza:
:D :D :D Hahaha!!!
Hát igen, aki csak a pénze miatt tud lefeküdni "jó nőkkel"! :D :D :D Mondjuk kérdés, mi számít jónak?? 2 kilós szilikon mell szerintem az már a gusztustalan kategória.
Amúgy meg ha ennyire nagycsávó vagy, ahogy itt előadod magad, akkor szerintem forogsz olyan körökben, hogy nem itt kell ezt megkérdezni!
"300pénz" Ohhh mámám!
9/11 A kérdező kommentje:
Nem mozgok olyan körökben egy vesztes vagyok a szüleimmel élek, van viszont munkámés már vagy 4 éve gyűjtök egy ilyen nőre...miért kell beszólni? A kérdésemre szeretnék választ!
2013. jún. 10. 15:07
10/11 menta34 válasza:
4 éve gyűjtesz és odaadnád azért, hogy egyszer megtöcskölhetsz 2 kiló szilikont?
Eddig röhögtem rajtad, de most elkezdtelek sajnálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!