Hogyan legyek beszédesebb? Sokkal könnyebb lenne minden. (20/L)
Eléggé csendes típus vagyok, nehezen szabadulok fel, ez nagyon megnehezíti a dolgom a kapcsolatok kialakításában, a barátkozásban, szerelemben stb.
Van egy kis önbizalomhiányom, pedig okom nem lenne rá...sokak szerint szép vagyok, és nem vagyok buta sem.
Nem tudom miért alakult ki bennem ez a gátlásosság, de ez megkeseríti az életem. Nem tudom mindig önmagamat adni, csak olyan emberek társaságában, akiket már jobban ismerek. Nagy társaságban, főleg olyanban, ahol vannak ismeretlenek is, nagyon ritkán szólalok meg. Viszont ha épp olyan kedvem van, akkor beszélek :D
Hogyan tudnék ez ellen tenni? Én nem akarok ilyen lenni. Annyiszor elhatároztam már, hogy változtatok magamon, de sosem sikerült.
Egyébként szoktam látni álláshirdetéseknél is, hogy előny a jó kommunikációs készség...ezért még lehet majd a munkakeresésnél is hátrányom lesz emiatt.
Segítsetek kérlek!
Ön becsülési probléma! A pia erre nem mególdás!
Nincs hobbid? Amit szeretsz csinálni..
#6 vagyok:
Akkor nem biztos hogy te egy beszédes típus vagy! ez sem gond, egy idő után lazább leszel, de feleslegesen lovagolsz ezen. Olvass el pár könyvet erről, ajánlom Dale Carnigie-t - Sikerkalauz 1-2 elég jól összefoglalja az emberekkel kapcsolatos alap téziseket (bár van benne értékesítés is szépen, de sokat lehet tanulni belőle).
Biztos téged is ki lehet ugrasztani a bokorból :)
24/F Bp
Könyvet ajánlasz neki?
Én inkább egy jó 2 személyes sétát a természetbe!
Ujujuj! Az othoni ólvasás jó tud lenni, de ez a könyv
pszichés alapú, erre meg inkább nem mondok semmit!
Én is a természet járást alánlanám!
Köszi a tippeket. :)
Amúgy olvastad a könyvet?
Okoskáim! ÉN nem azt mondtam hogy ebből a könyvből fog megtanulni bárki beszélni! Hanem azt, hogy az emberek hogyan működnek! Pszichés??? Olvastad te ezt a könyvet? Szerintem közöd sincs hozzá :)
Google, és olvasd el az alap tartalmat:
"A KÖNYV HASZNA 12 PONTBAN Kizökkent a kitaposott szellemi kerékvágásból; új gondolatokat, új ötle-teket, új becsvágyat ébreszt. Könnyen és gyorsan szerzel barátokat. Nő a népszerűséged. Megnyered az emberek rokonszenvét. Nő a befolyásod, a tekin-télyed és a kezdeményező-képességed..."
Ez épp elég annyira hogy ihletet kapjon valaki ismerkedéshez. Jézusom!
(#6 voltam)
Megint #6 :D
Szerintem olvass el 2-3 fejezetet és ha tényleg "pszichés" akkor írj nekem egy privátot hogy menjek az anyámba! :D komolyan én olvastam mind a két részét, és mégsem pszichológusnak tanulok, és még csak nem is akartam ez irányba elindulni. Szimplán ÉRDEKELTEK az emberek.
Hajrá! De ne a könyv legyen a beszélgetőtársad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!