NŐK! Nem kéne másként csinálni?
30#Látod, ebben igazad van :D
El is gondolkoztam :) Azon kevés úriember, aki éppen akkor talált rám, amikor nem voltam kapcsolatban, el tudtam vele beszélgetni, és jól éreztem magam- azokkal volt is párkapcsolatom :)
Nah már most: aki bunkó, az az is marad :D Lehet, pont engem talál meg becélozva közben a pultot egy sörért, és bepróbálkozik :D Nem tudom, de igazából lényegtelen, mert soha nem lesz egymással dolgunk :)
Aki veszi a fáradtságot, megtisztel, ahogy mondtad, azzal én is teljesen őszinte és normális leszek :)
És akkor mindenki "boldog", mert nem gázolok bele a lelki világába, nem süllyedek egy bizonyos szint alá :)
Amúgy visszanézve, 50%-50% az arány nagyjából: normális vs bunkók :)
Kérdező, miért tetted fel a kérdést?
Kaptál sok bunkó visszautasítást, és általánosítottad ezt a nőkre? :)
Szerintem egy normális nő normálisan válaszol egy közeledésre, és rászánja azt az 5 percet a pasira :)
Mindenki más szinten áll ;)
# 33
Nem vagyok mai gyerek,úgyhogy már mindenféle tapasztalatom volt nőkkel.Most van párom.Tehát nem ezért írtam ki a kérdést.Azt kell látnom viszont,hogy népbetegséggé duzzadt ez a probléma és hogy mindig a férfi volt inkább a "hibás".Ezt még sok férfi is így látja sajnos.Itt volna az ideje a nőknek is felelősséget vállalni.Lehet önzőnek lenni,meg xarni rá,de egy generáción túl mi lesz.Mi lesz fiainkkal,lányainkkal?!
# 35
Megnyugtatlak,hogy nem csak magyarországi tendencia ez.Máshol is így van ez többé-kevésbé.Tudom,mert utaztam.
Azon gondolkoztam a kérdéseddel kapcsolatban, hogy nem lehet, hogy ez a "játszadozás" a pasikkal, és nem őszintén való válaszolás, ez inkább "jellem" kérdése?
Mármint pasiban is ismertem olyat, aki "taktikázott".
És hogy nem feltétlen a nők, mint csoport, a hibásak, hanem vannak, akiknek szimplán nem egyenes a jellemük?
És "tudat alatt" automatikusan "praktikáznak"/ kelletik magukat?
Hogy értsd a szituációt. Pl szakítás van, a pasi akarja dobni a csajt, mert már nem érzi a szikrát, szerelmet, tök mindegy. És a csaj (akinek ilyen a jelleme), az egész szituációt pszichésen úgy fordítja át a szakítás és beszélgetés végére, mintha ő dobná ki a pasit (a büszkesége, önérzete miatt)...mert ilyet már számtalanszor láttam.
"O, tempora! O, mores!" (Cicero: Catilina művei)
Mondhatnánk :)
Szerinte ez egy "adok-kapok" játék amúgy :D
Szerintem azért sok köze van ehhez a szocializálódásnak, jellemnek. :D
Ha normálisan fejlődik egy ember személyisége, és nem torzul el (még ráhatásra sem), van tartása, elegendő büszkesége- legyen az nő, vagy pasi- akkor az tud társadalomban élni, és normálisan viselkedni :D
És szerinted ez hogy "alakult" ki? Eredendően taktikáznak a nők? Már a Biblia első fejezetében is (Éva az almával)?
Minden nő ilyen? :D
(Én speciel utálom, ha valaki nem egyenes és őszinte! Inkább mondja meg, még ha sérti is az önérzetemet. De felnőtt vagyok, bírom én a kritikát :) Pasi is mondta már nekem , hogy nem jövök be neki, mégsem duzzogtam egy hétig a sebeimet nyalogatva :D
Kinek a pap, kinek a papné :D
"Szerinte ez egy "adok-kapok" játék amúgy :D "
Na éppen ez volna a lények,hogy ez ne legyen,adok kapok játék!Egyetértek veled,hogy mindenkor őszintének kell lenni.Mindnyájunknban érző ember lakozik,és nem csak egyek vagyunk a sok közül.Nem vagyunk "tömeg"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!