Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » NŐK! Nem kéne másként csinálni?

NŐK! Nem kéne másként csinálni?

Figyelt kérdés
Miért nem másként utasítjátok el azokat a férfiakat,akiket elutasítatok?Például:őszintén,kicsit elbeszélgetve vele,és akkor talán nem gondolnának rólatok negatívat.

2013. aug. 5. 11:18
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
A helyzet az hogy már a nők nem tudják kezelni ezt a dolgot normálisan.Az a tévhit él mindig is hogy a férfiak csinálnak valami rosszul.Nekik kell változtatni.Hát van egy ujságom:Kettőn áll a vásár!Csak mindig képzeljétek bele magatokat a másik helyzetébe.
2013. aug. 5. 12:43
 32/41 anonim ***** válasza:

30#Látod, ebben igazad van :D

El is gondolkoztam :) Azon kevés úriember, aki éppen akkor talált rám, amikor nem voltam kapcsolatban, el tudtam vele beszélgetni, és jól éreztem magam- azokkal volt is párkapcsolatom :)

Nah már most: aki bunkó, az az is marad :D Lehet, pont engem talál meg becélozva közben a pultot egy sörért, és bepróbálkozik :D Nem tudom, de igazából lényegtelen, mert soha nem lesz egymással dolgunk :)

Aki veszi a fáradtságot, megtisztel, ahogy mondtad, azzal én is teljesen őszinte és normális leszek :)

És akkor mindenki "boldog", mert nem gázolok bele a lelki világába, nem süllyedek egy bizonyos szint alá :)

Amúgy visszanézve, 50%-50% az arány nagyjából: normális vs bunkók :)

2013. aug. 5. 12:47
 33/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, miért tetted fel a kérdést?

Kaptál sok bunkó visszautasítást, és általánosítottad ezt a nőkre? :)

Szerintem egy normális nő normálisan válaszol egy közeledésre, és rászánja azt az 5 percet a pasira :)

Mindenki más szinten áll ;)

2013. aug. 5. 12:50
 34/41 A kérdező kommentje:

# 33

Nem vagyok mai gyerek,úgyhogy már mindenféle tapasztalatom volt nőkkel.Most van párom.Tehát nem ezért írtam ki a kérdést.Azt kell látnom viszont,hogy népbetegséggé duzzadt ez a probléma és hogy mindig a férfi volt inkább a "hibás".Ezt még sok férfi is így látja sajnos.Itt volna az ideje a nőknek is felelősséget vállalni.Lehet önzőnek lenni,meg xarni rá,de egy generáción túl mi lesz.Mi lesz fiainkkal,lányainkkal?!

2013. aug. 5. 13:03
 35/41 anonim ***** válasza:
Erre mondják, kedves kérdező, hogy "visszanyal a fagyi." Amikor jönnek ugye a "van még értelmes férfi/hol lehet találni normális férfit." Az értelmes/normális férfiak egyre inkább külföldön keresnek munkát a megélhetés miatt és gyakran barátnőt is onnan választanak. Ez utóbbit azért, mert kedvesebbek velük. A magyar nőknek be kell majd érniük az itthon maradt állománnyal.
2013. aug. 5. 13:09
 36/41 A kérdező kommentje:

# 35

Megnyugtatlak,hogy nem csak magyarországi tendencia ez.Máshol is így van ez többé-kevésbé.Tudom,mert utaztam.

2013. aug. 5. 13:12
 37/41 anonim ***** válasza:

Azon gondolkoztam a kérdéseddel kapcsolatban, hogy nem lehet, hogy ez a "játszadozás" a pasikkal, és nem őszintén való válaszolás, ez inkább "jellem" kérdése?

Mármint pasiban is ismertem olyat, aki "taktikázott".

És hogy nem feltétlen a nők, mint csoport, a hibásak, hanem vannak, akiknek szimplán nem egyenes a jellemük?

És "tudat alatt" automatikusan "praktikáznak"/ kelletik magukat?

Hogy értsd a szituációt. Pl szakítás van, a pasi akarja dobni a csajt, mert már nem érzi a szikrát, szerelmet, tök mindegy. És a csaj (akinek ilyen a jelleme), az egész szituációt pszichésen úgy fordítja át a szakítás és beszélgetés végére, mintha ő dobná ki a pasit (a büszkesége, önérzete miatt)...mert ilyet már számtalanszor láttam.

"O, tempora! O, mores!" (Cicero: Catilina művei)

Mondhatnánk :)

2013. aug. 5. 13:38
 38/41 A kérdező kommentje:
A pasik akik taktikázna azt a nőktől lesték el,mert azt hiszik csak így lehet.De a taktikázást először is a nők csinálják.
2013. aug. 5. 13:42
 39/41 anonim ***** válasza:

Szerinte ez egy "adok-kapok" játék amúgy :D

Szerintem azért sok köze van ehhez a szocializálódásnak, jellemnek. :D

Ha normálisan fejlődik egy ember személyisége, és nem torzul el (még ráhatásra sem), van tartása, elegendő büszkesége- legyen az nő, vagy pasi- akkor az tud társadalomban élni, és normálisan viselkedni :D

És szerinted ez hogy "alakult" ki? Eredendően taktikáznak a nők? Már a Biblia első fejezetében is (Éva az almával)?

Minden nő ilyen? :D

(Én speciel utálom, ha valaki nem egyenes és őszinte! Inkább mondja meg, még ha sérti is az önérzetemet. De felnőtt vagyok, bírom én a kritikát :) Pasi is mondta már nekem , hogy nem jövök be neki, mégsem duzzogtam egy hétig a sebeimet nyalogatva :D

Kinek a pap, kinek a papné :D

2013. aug. 5. 13:47
 40/41 A kérdező kommentje:

"Szerinte ez egy "adok-kapok" játék amúgy :D "

Na éppen ez volna a lények,hogy ez ne legyen,adok kapok játék!Egyetértek veled,hogy mindenkor őszintének kell lenni.Mindnyájunknban érző ember lakozik,és nem csak egyek vagyunk a sok közül.Nem vagyunk "tömeg"!

2013. aug. 5. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!