Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Írjak neki vagy nem? Te mit...

Írjak neki vagy nem? Te mit tennél?

Figyelt kérdés
Egy hetes nyaraláson megismerkedtem egy igen szimpatikus sráccal. Kettes szobákban voltunk szétosztva és én egy hétig vele aludtam egy szobában. Az utolsó pár napban nagyon sokat beszélgettünk és eléggé megkedveltem. Nem tudom fogom e még látni az életben,bár párszor még lehet, de elég messze lakik tőlem.(380 km) A másik,hogy van köztünk 6 év korkülönbség, ami nem számít, de nem tudom,hogy azok amiket mondott ugyanazt jelentik e az ő fejével,mint az enyémmel. Szerintem tudja,hogy kedvelem. Írjak neki és tartsam vele a kapcsolatot vagy ne. És mit írjak neki,mert nem akarom azzal kezdeni,hogy eléggé megkedveltek és csak 2 hete ismerlek,de többet beszéltem veled annyi idő alatt,mint mással az utóbbi hónapokban összesen. Köszi előre is a válaszokat :)

2013. aug. 5. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan írhatsz neki. Ha kíváncsi vagy rá, megkérdezhetnêd, hogy hogy van. De ha nem akarsz távkapcsolatot, akkor figyel arra, hogy mit írsz.
2013. aug. 5. 09:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom a távkapcsolattal, mondjuk most kezdem az egyetemet,de amikro tudnék simán elmennék hozzá. Ő már dolgozik,szóval kevesebb ideje van az biztos.
2013. aug. 5. 09:54
 3/3 anonim válasza:
Én mindenképp írnék neki, próba cseresznye, ahogy mondani szokás! :)
2013. aug. 7. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!