Akik itt akarnak ismerkedni miért nem írnak néhány sort?
pl érdeklődés, személyiség, stb
vagy legalább arról, hogy kikkel akarnak
Elsőnek igaza van.
Egyébként én már írtam ki ilyen kérdést, megjegyzem kíváncsiságból. Az elsőbe alig írtam valamit magamról, csak a korom, a kinézetemről két szót, meg a belsőmről kettőt. A másodikban írtam egy-két bekezdést a belsőmre vonatkozóan, meg arról, hogy kit keresek, meg arról, hogy kábé hog nézek ki. Szerintetek melyikre jött több privát? Naná, hogy az elsőre! Nem is értem.. Pedig a hosszabb magyarázatba az igazat írtam, ami nem olyan elrettentő. Ennek ellenére oda alig írtak. Azt kell mondjam, a mostaniaknak az egyszerű emberek kellenek, nem kell a rizsa, nem kell az őszinteség. Nem értem, nem értem..
De ha pár sort tud csak beszélgetni, és ennyitől kifogy a témából, ammor minek írjon
a másik meg az, hogy ha ír magáról és amit leírt az alapján már nem érdekes, akkor miért várna ilyenektől privit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!