Koncerteken mennyire lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
És hogyan? :D2013. aug. 4. 01:17
1/18 anonim válasza:
Az attól függ tudsz-e szájról olvasni.
2/18 anonim válasza:
Semennyire és sehogyan. Mindenki ugrál, tombol és üvöltözik. Ráadásul még sötét is van és hangzavar. De ha itt van olyan életcsászár akinek már sikerült, akkor gratulálok neki.
3/18 anonim válasza:
#2 Köszönöm szépen, én onnan szoktam hazavinni az egyestéseket, főleg ha vidékiek, akkor nem lesz velük cikis találkozás többet. Punk/rock koncertekre járok, a kérdező milyenekre gondol?
4/18 anonim válasza:
#3-as vagyok, egyébként a legjobb tippem: dohányzó.
5/18 anonim válasza:
Lehet ott is. Milyen koncert lesz?
6/18 A kérdező kommentje:
Tankcsapda.:D
2013. aug. 4. 01:24
7/18 A kérdező kommentje:
15/L és nem dohányzom,tehát az kilőve.:D
2013. aug. 4. 01:25
8/18 anonim válasza:
a köc/sög nagybátyám simán megoldja.
kb tojik az egész koncertre,az előtérben razziázik a bárpultnál,meg a női wc előtt.
mert az-az elmélete,hogy ha hirtelen odatoppant,akkor kevesebb ideje van gondolkodni a nőnek és együttműködőbbek.
9/18 A kérdező kommentje:
Utolsó:az elég érdekes taktika.:D
2013. aug. 4. 01:27
10/18 anonim válasza:
Ha headbang-el, odamész hozzá, átkarolod azt nyomjátok együtt. Két szám között lehet ismerkedni. Ha első sorban van, odamész és átkarolod. Egy próbát megér. :) Ha meg csak egy helyben áll, vagy lassabban mozog, megkínálod esetleg a söröddel, ha nincs neki. Vele is ugyanúgy két szám között tudsz ismerkedni, közben nem érdemes, kellemetlen üvöltözni idegennek, hogy MII A NEEVEED? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!