Koncerteken jól lehet ismerkedni vagy ne ott próbálkozzak?
Figyelt kérdés
rock és metál koncertekre gondolok.2012. jún. 4. 20:16
1/5 anonim válasza:
Változó... Én már láttam Alvinon friss párocskákat, de a pogóban aligha találsz partnert.
2/5 anonim válasza:
én is pont ezt akartam kérdezni :D
de szerintem lehet, ha találsz józan embereket... ;D
16/l
3/5 A kérdező kommentje:
a testalkatom miatt inkább próbálom elkerülni a pogokat mert hát nem jönnék ki belőle túl jól..xd köszi a válaszokat.
2012. jún. 5. 19:57
4/5 anonim válasza:
Ha esetleg utaznod kell a koncertre, akkor keress másokat, akik szintén oda mennek, és akkor mehettek ugyanazzal a vonattal/busszal. Így szerintem több esély van a dologra.
15/L
5/5 anonim válasza:
Én például Rise against koncerten ismerkedtem meg egy jófejsráccal második sorban ^^ Nagyon szimpatikus volt és úgy tűnt én is neki. Mindig kérdezte hogy jólvagyok mert olyan pogo volt mögöttünk hogy egyesek már a bordáim között matattak.. Így utólag bánom h nem kérdeztem meg a nevét vagy a teló számát. :/ Válaszolva a kérdésedre, LEHET :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!