Ilyet lehet? Vagy mi lenne rá a lány reakciója? Tudom ez erősen egyénfüggő de akkor is hátha. (többi lent)
Figyelt kérdés
Tegyük fel egy táborban az utolsó estén pókerezünk pár lánnyal. Én viccelődök, látom rajtuk, hogy tetszik nekik sokat nevetnek és érdeklődőek ők is. Lopott pillantások a részükről stb... Kedvelik a társaságom. Ilyenkor,ha én megkérem az egyiket, hogy kicsit jöjjön ki velem és bevezetem a szobánkba majd megcsókolom mi lesz? Mekkora lehet rá az esély, hogy tetszik neki? Vagy lehet ilyet egyáltalán? Más szituációban akár de volt akinek bejött ez?2013. aug. 3. 20:45
2/3 Szenii válasza:
ha tényleg bejössz nekik, én, mint lány, azt mondom, ez még izgi is lehet a lán részéről. persze, csak ha tényleg "küldött jeleket"
3/3 A kérdező kommentje:
Végül is nem letámadni akarom\akartam (de nem volt merszem kihívni)így szerintem mikor komolyabbra fordult volna vagy elutasít vagy nem. Vagy be sem jön a szobába. Persze ehhez gondolom a lány részéről egy elég erős szimpátia is kell. Lehet meg is volt...
2013. aug. 3. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!