Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan fiatal, aki...

Van itt olyan fiatal, aki érti ezt?

Figyelt kérdés
Annak ellenére, hogy úgy általánosságban véve a csúnya fiúk közé tartozom, időnként szoktak velem szemezni lányok és azt vettem észre, hogy fura mód szép csajok szemeznek velem inkább, vagyis akik nekem bejönnek. De nem a műribik, hanema cuki, aranyos természetes szép, tornacsukás lányok. Érdekes, hogy facebook-on meg olyan lányok jelölnek be és írnak rám ismerkedési céllal, akik meg nem tartoznak a számomra vonzó csajok közé többnyire. Nem értem ezt, hogy élőben miért a szép csajok adnak jeleket, igaz a többség észre sem vesz, de ez jó, mert így mindig feltűnik, ha egy lány máshogy néz rám. Például volt olyan, hogy lány tesómmal buszoztam és egy ilyen model alkatú szőke csaj egyből kinézett magának, gyakra nézett felém, míg más a buszon emberszámba sem vett. Aztán olyan is volt, hogy egy csaj egész úton engem bámult, mintha gondolatban megzabált volna. Volt olyan is, hogy szép csaj buszmegben legalább 3-4-szer hátraforuldt és nézett engem a buszmegállóban, de nem értem miért csinálhatta.
2013. aug. 3. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy lehet valaki ennyire felszínes. Így felosztani a világot... Vannak a szépek, meg a csúnyák, és kész. És a szépek miért ilyenek, a nem vonzóak meg miért olyanok. Mi van akkor, ha egy szerinted szép lány tök rondának tartja magát?
2013. aug. 3. 17:56
 2/5 anonim válasza:
Attól, hogy néz nem biztos hogy be is jössz neki
2013. aug. 3. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Kinek a pap ,kinek a paplan....

Van ilyen:D

2013. aug. 3. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Mind csak beképzeled :)Kevesebbet kéne herkóznod...
2013. aug. 3. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Talán azért van, mert nem tartozol a csúnya fiúk közé? Öregem, engem még egyszer sem vett fel csak úgy facebookon lány ismerkedés céljából. Megnézni pedig nagyon ritkán szoktak, és nem tartozom a csúnya fiúk közé.
2013. aug. 3. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!