Nagybátyám nőjének a testvérének a férjének a testvérének a lánya ugye nem a rokonom?
Figyelt kérdés
Mert meg fogom dugni.2013. aug. 3. 11:02
11/17 anonim válasza:
Másod unokatestvérrel is legális. Vicc, hogy ezt rokonnak nézted valaha is!
12/17 anonim válasza:
Mostoha anyával/nővérrel is szabad :D Ők csak jogilag rokonok xD
14/17 anonim válasza:
Ki miért van rosszul? A rokonházasság tiltásának (ami a szexuális kapcsolat tiltásának alapja volt) a genetikai betegségek gyakoribb előfordulása az oka. Ez már kicsit távolabbi rokonnál sem áll fenn.
A Biblia szerint a rokonházassággal nincs baj. Ádám és Éva gyermekei csak egymással tudtak gyereket csinálni, de más példák is vannak benne erre.
15/17 anonim válasza:
Ez kicsit olyan, mint az Űrgolyhók-béli híres
"Én vagyok az apád unokaöccsének az unokabátyjának a régi szobatársa" duma
16/17 anonim válasza:
rokonod a nagybátyád, tovább semmi, ehhez sok ész nem kell
szóval nem rokon, dugható
17/17 anonim válasza:
Amúgy nekem vagy 100 másodunokatestvérem van többségük más-más vezetéknév alatt fut szóval csak addig vagyok "védve" tőlük amíg élnek a szüleink, mert ők tudják a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!