Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, nagyon taszító ha egy...

Fiúk, nagyon taszító ha egy lánynak nagyon el vannak romolva a fogai?

Figyelt kérdés
régen hánytattam magam és nem törődtem a fogaim ápolásával, ezért lekoptak, befeketedtek, sárgák. A legtöbbet már nem lehet megmenteni, ezért előbb-utóbb műfogsor lesz belőle. Nagyon taszító nektek egy ilyen lány, ha egyébként nem néz ki rosszul és nem is hülye?
2013. aug. 3. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:

eléggé.

a fogak az egészség tükre.

én valószínűleg nem jönnék össze veled.

2013. aug. 3. 11:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát nem lehet valami vonzó, eléggé visszataszító tud lenni egy csókolózás előtt, de ha úgy van, ahogy mondod és nem nézel ki rosszul és normális is vagy, akkor biztos lesz, aki elfogad így is, a műfogsor meg nem rossz ötlet, hogyha annyira rossz a helyzet és utána nem is kell ezért paráznod.
2013. aug. 3. 11:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Tetess rá koronáT! Az.
2013. aug. 3. 11:07
 4/10 anonim válasza:
Nagyon!
2013. aug. 3. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha hánytattad magad, akkor azért a "nem is hülye" kicsit átgondolandó. És igen eléggé taszító. Jobb lenne minél előbb rendbe hozatni a fogaid.
2013. aug. 3. 12:21
 6/10 anonim válasza:

Nekem ezek jönnek le egy lányból, ha nem szépek a fogai:

1. rendetlen

2. koszos

3. rossz családból származik

tehát off..

2013. aug. 3. 12:57
 7/10 anonim ***** válasza:
endgem nem zavar
2013. aug. 3. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
-d
2013. aug. 3. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, ha te is elnéznéd, hogy nekem is rosszak a fogaim és kéne legalább fél milla, hogy rendbe tegyem őket.
2013. aug. 3. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen!Most hozattam rendbe a fogaim 700000-ért.Újra merek társaságban önfeledten nevetni.
2013. aug. 6. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!