Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek létezhet olyan...

Szerintetek létezhet olyan 12-15 éves csaj, aki a felnőtt csajokhoz, nőkhöz hasonlóan már nnem a külsőre hajt, hanem egy fiú kedvességére, jó fejségére vagy humoros lényére?

Figyelt kérdés
Csak azért érdekelne, mert köztudott, hogy a tinik a legválogatósabba külsőre, de vajon van-e olyan lány köztük, aki már ilyen fiatalon elég jó ahhoz, hogy képes legyen például egy más szép lányok által rondának tartott fiúnak esélyt adni az ismerkedésre, mert neki nem a külső a lényeg.
2013. aug. 1. 20:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ittvagyok. Bár 16 vagyok "már". Nem a külső a lényeg. Persze ahogy itt megfogalmazták, objektíven rondához nem vonzódok.

Barátkozásra mindenkinek adok esélyt, kapcsolatba meg tudok választani, aki külkső-belsőre is megfelel. Lehet nagyon helyes egy srác, ha bunkó, vagy csak egyszerűen buta, mint a föld nem kell...

2013. aug. 1. 21:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Én ismerek nem egy olyan 14-15 évest akit nem a külső érdekel a legjobban. Ismerek olyan 15 évest is aki nagyon aranyos és szép lány, de mégis összejött egy kortársai által rondának tartott, kicsit húsosabb, de nagyon jó fej sráccal. Már több mint egy éve együtt vannak és még mindig nem hagyta ott a srácot, szeretik egymást. Úgyhogy NEM MINDENKI ilyen :) Igaz, azért sokkal kevesebb az ilyen lány. :)

18/L

2013. aug. 1. 21:39
 13/16 anonim válasza:
Én pl.ilyen vagyok:)Mindenkinek adok esélyt,és meglátjuk mi lesz belőle.15/L
2013. aug. 2. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Én nem a külsőre hajtok. Nem azt mondom hogy nem nézem meg, de nem csak a szexistenekkel állok szóba. Engem az illemtudása, bátorsága jobban érdekel. A jelenlegi páromtól is láttam már helyesebbet, de a külső megfog, belső megtart. Általánosítsatok, de vannak kivételek, mindig.
2013. aug. 9. 23:13
 15/16 anonim ***** válasza:

"a tinik a legválogatósabba külsőre"

Ez nem igaz. Kesobb is pont ilyenek ha ez megnyugtat...

2013. aug. 15. 17:53
 16/16 anonim válasza:
Természetesen van ilyen lány, csak körbe kéne nézni. Való igaz hogy tényleg kevesen vannak de léteznek.
2014. ápr. 30. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!