Mai világban léteznek még ilyen lányok: Aranyosak, Viccesek, kedvesek, gyönyörűek, nem isznak, nem dohányoznak? Sminkelik magukat, Budapesten laknak, és 16-20 év közöttiek? Járnak szoláriumba.
Figyelt kérdés
18/F vagyok.2013. aug. 1. 09:33
1/15 anonim válasza:
ezt már megkérdeztet egyszer .......
2/15 anonim válasza:
Hat te hulye vagy....xdddddddd
Miert fontos h jarjon szoliba.?xdd
3/15 anonim válasza:
ez normalis neke?
a legtöbb lány ilyen.
nekem van egy barátnőm, nem sminkeli magát nem jár szoliba 19 éves nagyon szép , szöke haja van kék szeme. Rohattul nem vicces de kedves és szeret engem!
És ráadásul ennyi.
4/15 anonim válasza:
járjon szoliba, azaz költse el a lóvédat.. szerintem állj ki az utcára, mert biztos sok ilyen jelentkező lenne...vagy neked kell a szoliba társ? smink+szoli = no vagyon.
5/15 anonim válasza:
Még jó, hogy nincsenek elvárásaid.
8/15 anonim válasza:
Úgy írtad le, mintha olyan nagy kincs lenne az ilyen.
9/15 anonim válasza:
Nem rám buknak? Nem is bánom. Eggyel kevesebb gyökeret kell elutasítanom. Huh, de sajnálom :D
10/15 ivilicious válasza:
járjon szoliba és sminkelje magát?ez kikötés? te beteg vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!