Gáz egyedül diszkóba menni?
Nem gáz de veszélyes, bele raknak valamit a piádba, lehúznak, megvernek... egyedül mit csinálsz? Ez nem a nyugat, ahol önfeledten elmehetsz bulizni.
Elkezdesz csajozni, és pont egy olyan csajhoz mész oda, ami nem tetszik egy cigánynak, utánad meg, agyonvernek ha kiderül, hogy egyedül vagy. Ez így megy itt Orbánországban.
A románokkal csak rossz tapasztalataim vannak. Voltunk nyaralni Erdélyben, mentünk haza, magyar határ előtt fél kilométerrel egy román bmw-s leakart szorítani, hogy megelőzzön (max megengedett sebességgel mentünk, de nem álltunk le persze, erre mellénk jött a dupla záróvonalon és úgy próbált leszorítani, de elértünk a magyar határra, ott még a román határőröknek pofázott valamit, utána már az országban gyorsan elhúzott...
De gondolhatunk a vb-re is, hogy milyen volt a román bíró az elődöntőben. Ilyen szinten szemét bíráskodást utoljára a 2 évvel ezelőtti vb-n láttam...
Visszatérve a kérdésre, velem is ez van, bár sztem én szarul is táncolok, így nem is nagyon akarok buliba menni... bár csajozni meg jó lenne, na de m1... 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!